Segítek, hogy együtt oldjuk meg a problémát…

PRÓFÉTAINAPLÓ nz logo 322Nem akartam külön posztot írni erről, mivel a támogatás nem központi eleme ennek a napi szintű munkának, amit a Prófétai Napló oldalain láthattok. De mivel valószínűleg nem mindenki olvasta máshol az információkat, ezért egy kis probléma miatt, egy fontos gyakorlati dologra szeretném felhívni a figyelmeteket:

Nemrég jeleztem, hogy a támogatási információk változtak, és egy ideiglenes bankszámlaszámot tettem ki a támogatás oldalra. Sajnos volt, aki ezt nem vette figyelembe és még a régi számra küldött támogatást… (Nem volt teljesen értelmetlen, ne csüggedjen, bárkiről is van szó, csak ez már nem tudja azt a szerepet betölteni, amiért küldte, hogy egy jelképes adomány összeggel kifejezze az értékelését. Az Úr látja a szívedet, és biztos, hogy meg fog áldani!)

Szeretettel kérlek benneteket, hogy a régebben ismert számlaszámra már ne küldjetek adományt, mert nem azt használom! Az a számlaszám már nincs is kitéve, sőt, az ideiglenes sem, hanem egy új, végleges számlaszám található a Magvetés/Adomány oldalon. (Ha valamiért arra az ideiglenesre küldi valaki, ami most egy-két hétig volt kitéve, az nem probléma. De ha lehet, kérlek, az aktuálisat használjátok. Köszönöm!) Sajnálom ezt a kis bonyodalmat, amivel a támogatni szándékozók kellett, hogy szembesüljenek, remélem, nem fog különösebb nehézséget okozni ez mostantól!

Nem a pénzről szól ez a szolgálat, ahogy az elmúlt több mint kilenc évben sem arról szólt. Tudom, sokan jól értik ezt (sőt, kifejezetten az olvasók bátorítására vállaltam fel ezt a Bibliai lehetőséget még annak idején, mivel békességem volt benne), és csak néhányan vették rossz néven az adományról szóló infókat. Mivel én is az Úr munkásának tartom magamat, és rendszeresen töltök mikor több, mikor kevesebb időt ezzel a szolgálattal, a lehetőségeim szerint, (miközben én is “rendes” munkával keresem a kenyerem), ezért tisztelettel és hálával fogadom az önkéntes adakozást, amivel néhányan, ha csak egy jelképes összeggel is, ki tudjátok fejezni a megbecsüléseteket az Úr dicsőségére.

Szeretettel: O.Gy.
—szerkesztő

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: