Vízválasztó momentum a prófétai mozgalom számára

cindy-jacobs-jim-bakker-show
Cindy Jacobs (Kép: charismamag.com/YouTube)

Cindy Jacobs: Ez egy vízválasztó momentum lesz a prófétai mozgalom számára az egész világon

Amikor 1998-ban megírtam a The Voice of God (Isten hangja) című könyvemet, akkoriban csak néhány olyan könyvet lehetett kapni, amelyet tanító kézikönyvnek lehetett tekinteni az újonnan szolgálatba állt próféták számára. John és Paula Sandford megírták úttörő jelentőségű könyvüket, The Elijah Task (Az Illési feladat) címmel, majd Hamon püspök következett az ő könyvével 1987-ben, melynek címe Prophets and Personal Prophecy (Próféták és személyes prófétálás).

Noha hosszú utat tettünk meg az olyan emberek képzésében, akik prófétálni tudnak, még ma is nehéz olyan embert találni, akit a nemzet prófétájának lehet nevezni. Éveken át az volt a szokásom, hogy azokban az országokban – több mint 100 országról van szó -, ahol prédikáltam, mindig megkérdeztem a vezetőket: “Ebben a nemzetben kit tekintenek a vezetők olyan személynek, aki hiteles, nemzeti szintű üzenetet tud átadni?” Még az is ritkán fordult elő, hogy legalább egy név az eszükbe jusson. Ez persze nem azt jelenti, hogy nincsenek is ilyenek, hanem azt, hogy a többségük nem igazán lett látható.

Mindezt figyelembe véve, az elmúlt évben átfésültem az egész világot, és olyan prófétai hangokat kerestem, bármilyet, akivel össze lehet ülni tanácskozni. Sok vezető van itt az Egyesült Államokban, akik sokakat segítenek, mert itt számos hiteles hang van. Más országok, mint például Kanada, Anglia és Ausztrália, de ugyanez történik Latin-Amerikában is, elindították a saját kerekasztalukat, amelynek az lett az eredménye, hogy elkezdtek közreadni prófétai üzeneteket.

2015-ben, az Egyesült Államokban tartott próféta-találkozón, amelynek a neve Prófétai Vének Apostoli Tanácsa, amelyet még Dr. Peter Wagner alapított 1999-ben, kaptam egy prófétai üzenetet James Golltól, miszerint 2017-ben szerveznem kell egy nemzetközi próféta-találkozót a Trinity Church helyszínén, a texasi Cedar Hillben.

A szolgálatunk, a Generals International (Tábornokok Nemzetközi Szervezete) engedelmeskedett ennek az üzenetnek, és a nemzetünk 36 legnagyobb köztiszteletben álló prófétája fog egybegyűlni egy kizárólag meghívásos alapon szervezett tanácskozásra.

A tanácskozás után lesz egy nyitott esemény, “Globális Prófétai Csúcstalálkozó” (Global Prophetic Summit) címmel, ahol ezek a vezetők a legaktuálisabb prófétai tanításról fognak beszélni. A témák között szó lesz az álmok értelmezéséről, a látnoki ajándékról, és így tovább. Lehetőséget biztosítunk az alkalomra látogatók számára, hogy magyarázatot kapjanak az álmaikra, illetve személyes üzeneteket kapjanak az Úrtól.

Ez egy olyan dolog, ami első a maga nemében. Vízválasztó momentum lesz a prófétai mozgalom számára az egész világon.

Ez a történelmi fordulópont jelentőségű pillanat olyan szinten fogja megnyitni az ajtót a prófétai kinyiltakoztatás előtt, amilyet testületi szinten még sohasem tapasztaltak.

További részleteket a globalpropheticsummit.com oldalon találhattok.

Cindy Jacobs könyvszerő, szónok és tanító, akinek a szíve vágya, hogy tanítványként képezze a nemzeteket az ima és a prófétai ajándékok területén. Ő és Mike – aki 43 éve a férje – együtt alapították 1985-ben a Tábornokok Nemzetközi Szervezetét (Generals International).

——————————————
Forrás: Charisma Magazine

Fordítás: Országh György