Prófétai Áhítat, 2022. 07. 05.

Prófétai Áhítat
Faith Tabernacle of Kremmling, ft111.com
2022. 07. 05.

APRÓ JELEK, MARSHA BURNS

Ne engedd meg, hogy felzaklassanak a körülmények; ezek csak egy röpke pillanatig tartanak. Inkább koncentrálj az örökkévaló dolgokra. A szellemi jólléted az emberi beavatkozás korlátain túl van, és külső erő nem képes megváltoztatni vagy módosítani azt. A Velem között szövetségedet senki sem tudja megtörni, csakis te. Ápold magadban az örökkévaló szemléletet. Márk 16:16-18 Aki hisz és bemerítkezik, az üdvözülni fog. De aki nem hisz, az kárhoztató ítélet alá kerül. Akik hisznek, azokat ezek a jelek fogják követni: a nevemben gonosz szellemeket űznek ki; új nyelveken szólnak; kígyókat fognak meg, vagy halálos mérget isznak, de az sem árt nekik; ráteszik a kezüket a betegekre, azok pedig meggyógyulnak.

Prófétai Áhítat, 2022. 07. 04,

Prófétai Áhítat
Faith Tabernacle of Kremmling, ft111.com
2022. 07. 04.

APRÓ JELEK, MARSHA BURNS

Utat készítek ott, ahol látszólag nincs út. És rávilágítok az ösvényre előtted, hogy ne botolj meg és ne ess el. Engedd, hogy a társad legyek az életben, és bízz benne, hogy Én megfelelően fogok ajtókat nyitni és zárni. Eddig még soha nem voltál ilyen helyzetben, ezért az Én bölcsességemre és vezetésemre lesz szükséged. Az az Én akaratom, hogy mindenben bővölködj, amit teszel. 1Korinthus 2:9 Mert azt mondja az Írás „Amit szem nem látott, fül soha nem hallott, ember szíve meg sem sejtett, olyan dolgokat készített Isten azoknak, akik szeretik őt.”

Prófétai Áhítat, 2022. 07. 03.

Prófétai Áhítat
Faith Tabernacle of Kremmling, ft111.com
2022. 07. 03.

A TROMBITA, BILL BURNS

Válasszatok a mai napon, hogy kit fogtok követni. Ha meghallottátok és hiszitek az Én szavamat, akkor Engem fogtok követni. Hittel fogtok végigmenni azon az ösvényen, amit nektek készítettem el. Biztosítalak titeket, hogy nem fogtok csalódni. Zsoltárok 65:5 Milyen félelmetes és dicsőséges tettekkel válaszolsz nekünk, Szabadító Istenünk! A föld széléig, még a messzi szigeteken is mindenki benned bízik és reménykedik.

APRÓ JELEK, MARSHA BURNS

Állj meg, és tarts egy személyes leltárellenőrzést arról, hogy hogyan kezeled az erőforrásaidat. Olyanokról beszélek, mint idő, pénz, energia és összpontosítás. A világban működő termelékenység nem ugyanaz, mint a szellemi termelékenység. Azért lettél elhelyezve ezen a világon, hogy az Én királyságomat építsd fel minden téren. Az a vágyam, hogy jobb sáfára legyél mindazoknak, amiket kaptál, és aminek a megcselekvése rád van bízva. Irányítani fogom a lépéseidet, mondja az Úr. Máté 6:24 “Senki sem szolgálhat két úrnak, mert vagy az egyiket gyűlöli, és a másikat szereti, vagy az egyikhez ragaszkodik, és a másikat megveti: nem szolgálhattok Istennek és a mammonnak.”

Prófétai Áhítat, 2022. 07. 02.

Prófétai Áhítat
Faith Tabernacle of Kremmling, ft111.com
2022. 07. 02.

APRÓ JELEK, MARSHA BURNS

Akik időt szántatok rá és erőfeszítéseket tettetek, hogy foglalkozzatok az előttetek álló problémákkal, a ti erőfeszítéseitek jutalma most elközelgett. Az áttörés a küszöbön áll. Egy olyan megkönnyebbülést és szabadságot fogtok átélni, ami eddig elérhetetlen volt számotokra. Jól csináltátok! Galata 5:1 Erre a szabadságra tett szabaddá minket Krisztus. Legyetek tehát állhatatosak, és ne vegyétek magatokra ismét a szolgaság igáját.

Prófétai Áhítat, 2022. 07. 01.

Prófétai Áhítat
Faith Tabernacle of Kremmling, ft111.com
2022. 07. 03.

APRÓ JELEK, MARSHA BURNS

A lényeges dolgokat tedd az első helyre. A jólléted függ a Teremtőd iránti hűségedtől. Ne légy hajlandó az anyagi szükségleteid és a vágyaid miatt aggódni; a figyelmed fókusza azon kell legyen, hogy igazi és őszinte kapcsolatot alakíts ki Istennel a Szellemben. Emlékezz az 1Korinthus 3:7-re, hogy az sem számít, aki ültet, az sem, aki öntöz, hanem csak Isten, aki a növekedést adja. Máté 6:33 Keressétek először Isten királyságát és az ő igazságát, és ráadásként ezek is mind megadatnak nektek.

Prófétai Áhítat, 2022. 06. 30.

Prófétai Áhítat
Faith Tabernacle of Kremmling, ft111.com
2022. 07. 03.

APRÓ JELEK, MARSHA BURNS

A szellemi felfedezés pontjára érkeztél. Hogyha hagyod, Én nagyobb mélységeket és jelentéseket fogok kijelenteni az Igém igazságában. Neked viszont engedned kell a Szellemem mozgásának, és nem szabad makacsul ragaszkodnod az emberi tradíciókhoz és a test cselekedeteihez. Nyisd meg a szívedet és az elmédet a kinyilatkoztatás fogadására. Most magasabbra hozlak téged. ApCsel 26:16 De kelj föl és állj lábaidra, mert azért jelentem meg neked, hogy téged szolgámmá és bizonysággá rendeljelek azokról, amiket láttál, és azokról, amiket még ki fogok nyilatkoztatni neked.

Prófétai Áhítat, 2022. 06. 29.

Prófétai Áhítat
Faith Tabernacle of Kremmling, ft111.com
2022. 06. 29.

APRÓ JELEK, MARSHA BURNS

Adj önmagadból önként, szabadon. Nem kerül semmibe, hogy kedves és figyelmes legyél. Arra hívtalak el, hogy az Én karakteremet és természetemet hordozd magadon, minden téren és mindenféle módon, kifogások nélkül. Ne legyél hajlandó felsőbbrendű pozícióba helyezkedni, vagy magadat másoknál többre tartani. És a védekező viselkedés nem is áll jól neked; inkább az alázat. Jakab 4:10 Alázzátok meg magatokat Isten előtt, és ő majd felemel benneteket!

Prófétai Áhítat, 2022. 06. 28.

Prófétai Áhítat
Faith Tabernacle of Kremmling, ft111.com
2022. 06. 28.

APRÓ JELEK, MARSHA BURNS

Sokan vagytok úgy, Én népem, hogy nem kaptatok választ az imáitokra, mivel a hitetek ingadozott. Amikor imádkoztok, akkor hisztek, de amikor nem láttok azonnali eredményt, akkor elbizonytalanodtok, és hagyjátok, hogy a kételkedés belopakodjon. Szilárdan kell állnotok az átvétel pozíciójában, és vissza kell utasítani azt, hogy külső körülmények hatással legyenek rátok. Legyetek határozottak! Jakab 1:6-8 De kérje hithűségben, egy csöppet sem kételkedve, mert aki kételkedik, hasonlít a tenger habjához, amelyet a szél elindít és ide-oda dobál. Mert az ilyen ember ne gondolja, hogy kap valamit az Úrtól. Kétfelé osztott lelkű ember, állhatatlan minden utaiban.

Prófétai Áhítat, 2022. 06. 27.

Prófétai Áhítat
Faith Tabernacle of Kremmling, ft111.com
2022. 06. 27.

APRÓ JELEK, MARSHA BURNS

Noha úgy tűnik, hogy lassan haladsz, a stabil folyamatosság az, ami számít. Ezt a versenyt nem azzal fogod megnyerni, hogy nagy távokat teszel meg; hanem azzal nyered meg, hogy egyszerre mindig egyet lépsz, és nem adod fel. Figyelj oda, hogy mindenképpen becsületességgel, igazságosan és feddhetetlenül haladj előre. Jusson eszedbe, hogy te az Én királyságomat képviseled. Élj igaz emberként! Zsoltárok 18:21 Igazságom szerint jutalmazott engem az Úr; kezeim tisztasága szerint fizetett nekem.

Prófétai Áhítat, 2022. 06. 26.

Prófétai Áhítat
Faith Tabernacle of Kremmling, ft111.com
2022. 06. 26.

A TROMBITA, BILL BURNS

Gyere és engedd, hogy megérintselek. Hadd áramoljon beléd az Én életem, hogy megújulhass. Az értelmed Krisztus Jézus értelme lesz. Az aggodalom és a félelem el fog múlni. Az erő és hatalom olyan helyére fogsz érkezni, amitől soha többé nem leszel ugyanolyan, mint eddig. És amikor a gonoszság megmutatkozik, meg tudsz állni Krisztusban, és ki tudod hirdetni az életedet és a szabadságodat. Én foglak vezetni és védelmezni. Minden téren gondoskodni fogok rólad, mondja az Úr.

APRÓ JELEK, MARSHA BURNS

A csalódás és a csüggedés sötét foltot hagy a lelkeden, amit elő kell hoznod a fényre ahhoz, hogy el legyen tűntetve. Én vagyok a Fény, és az Én jelenlétemben minden sötétségnek menekülnie kell. Ne hagyd, hogy ott maradjanak ezek a foltok és ez a sötétség. Az az Én akarom, hogy engedd világítani a fényemet a lényed minden sarkában, hogy teljes mértékben az Enyém legyél. Uralkodjon a békesség és az igazságosság! 1János 1:5 Ez pedig az az üzenet, amelyet tőle hallottunk, és hirdetünk nektek, hogy az Isten világosság, és nincs benne semmi sötétség.