Kelj fel, tündökölj! Új felekezetközi sorozat

“Kelj fel, tündökölj” címmel havonként egy új felekezetközi sorozat indult.

Ennek célja, hogy
– gyülekezetbe járó, elkötelezett keresztényeknek, akik megfáradtak, segítsen a helyreállásban, a gyógyulásban, a reménységük visszaszerzésében, ajándékuk, elhívásuk felismerésében, életcéljuk megtalálásában, hogy újra felfrissüljenek és így tudjanak az Úr rendelkezésére állni
– önhibájukból vagy önhibájukon kívül az eklézsiából kikerült és így Istentől is eltávolodott, csalódott embereknek segítsen helyreállni és megújulni Isten szeretetében
– az atyák szíve a fiakhoz, a fiak szíve az atyákhoz hajoljon és így a különböző generációk egymást támogatva lendületbe jöjjenek.

Az alkalmakon Isten Igéje, az ima és a prófétai szó lesz középpontban. A szervezők meggyőződése, hogy ezek által Isten meg tudja újítani az Ő népét.

A rendezvénysorozat állandó szolgálói Perjesi István és Dombó Zsolt. Dicsőítéssel a Belvárosi Gyülekezet dicsőítőcsapata szolgál, Kiss Eszter vezetésével, a prófétai csapat Eyassuné Martinovics Mária vezetésével végzi a szolgálatát.

A soron következő alkalom 2017. november 10-én, pénteken lesz, 18.00 órától, a Dürer kertben (Ajtósi Dürer sor, Budapest 1146).

A Facebook esemény minden további információval ide kattintva található.

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: