Hogyan adjuk át természetes módon Isten természetfeletti szeretetét – ahogy Jézus is tette

Írta: Doug Addison

blog-banner_11302017

„Ne gondoljatok a régi dolgokra, és az elmúltakra ne figyeljetek! Íme, én újat cselekszem.”

Ézsaiás 43:18-19a

Fantasztikus időben élünk! Jézus első csodája a víz borrá változtatása volt, a legjobb bort pedig a végére tartogatta.

Ha készen állsz valami újra, akkor csatold be a biztonsági övet! Isten új módszereket jelent ki, amelyek segítségével sokkal hatékonyabbak leszünk, mint amilyenek valaha voltunk.

Új megbízatás

Körülbelül 16 éve azt mondta nekem Isten: „Egy új dolgot csinálok most. Szeretnél részt venni benne?” Nagyon izgatott lettem, és beleegyeztem, még mielőtt tudhattam volna, mi az.

Akkor azt mondta Isten, hogy egy különleges küldetést kapok tőle, de előbb ki kellett keresnem az összes olyan esetet, amikor Jézus azokkal találkozott, akik nem voltak vallásosak.

Ahogy ezt megtettem, az, amit találtam, teljesen megdöbbentett. Jézus soha nem viselkedett ítélkező vagy bántó módon azokkal az emberekkel, akik abban a korban a „gyülekezeten” kívül voltak. A dühös, vallásos emberekkel nem volt valami türelmes, az utca emberével azonban rendkívül együttérző volt.

Mindnyájan igazat adtak neki, és csodálkoztak a kedves szavakon, amelyek ajkáról fakadtak. Lukács 4:22a

Az emberek legtöbbször Jézus csodáiról szoktak beszélni. Pedig ő ugyanúgy ismert volt a szeretete, a kedves szavai és a természetfeletti képességei miatt is. A Biblia tanulmányozása közben arra jutottam, hogy gyakran használta a prófétai ajándékokat, hogy igazán mélyen megszólíthassa az emberek szívét.

Ezt a megbízatást kaptam az Úrtól, és így lettem az egyik előfutára annak, hogy a prófétálás és álommagyarázás használatával visszük el az emberekhez Isten szeretetét.

Beszédetek legyen mindenkor kedves, sóval fűszerezett, hogy így mindenkinek helyesen tudjatok felelni. Kolossé 4:6

Az elmúlt 15 év során prófétai üzenetek tízezreit adtam át, több mint 30.000 álmot magyaráztam, sőt, a tetoválásaikkal kapcsolatban is prófétáltam az embereknek. Azt tapasztaltuk, hogy az emberek igazán nyitottak arra, hogy többet beszélgessenek Istenről, különösen akkor, ha úgy beszélünk, ahogy az nekik is természetes. Jézushoz hasonlóan mi is kedves szavakkal beszélünk, és prófétai ajándékokat használunk, hogy lejjebb bontsuk azokat a falakat, amelyeket Istennel szemben építettek fel az emberek.

Ami egy Istentől kapott megbízatásként kezdődött, mára egy olyan életforma lett, ami arról szól, hogy újfajta módon használjuk a prófétai ajándékokat.

Földalatti mozgalom

Manapság sokszor olyanokat szoktak mondani az emberek, hogy „én spirituális vagyok, de nem vagyok vallásos”, vagy hogy „ami számodra igaz, az számomra nem az igazság”. És gyakran a falaik mögé bújnak, ha Istenről próbálunk beszélni. Viszont van néhány dolog, amit megtehetünk annak érdekében, hogy eltűnjenek ezek a falak. Például:

  • Tegyél velük valami pozitív dolgot, valamilyen gyakorlati kedvességet.
  • Adj nekik ennivalót, pénzt, vagy valami mást, amire szükségük van.
  • Mondj egyszerű, biztató szavakat – ami nem más, mint prófétálás, csak éppen vallásmentes nyelvezettel. Nagyon erőteljes dolog az, amikor olyan szóhasználattal adunk át prófétai üzeneteket az embereknek, amit ők is értenek.
  • Magyarázd meg az álmaikat, és prófétálj a testművészetükkel kapcsolatosan.
  • És igen, imádkozhatsz a gyógyulásukért is.

Amikor ezt a stratégiát alkalmazzuk, a legtöbb ember azt szokta kérdezni: „Ti kik vagytok?”

Mi pedig azt mondjuk nekik: „Keresztények vagyunk, de valószínűleg nem olyanok, amilyenekkel eddig találkoztál. Egy földalatti mozgalomhoz tartozunk, amit úgy neveznek, hogy keresztények, akik szeretnek. Nincs mögöttünk szervezet, de csak annyit kell tenned, hogy körülnézel, és biztos, hogy találni fogsz valakit valahol, aki közénk tartozik.”

Egész életemben nem voltam még ennyire fellelkesülve! A történelem egyik legnagyobb ébredésén ülünk, ami akkor fog eljönni, amikor úgy lépünk ki, mint Jézus, kedves szavakat mondva, a próféciák és álmok használatával beszélve velük, hogy mélyreható legyen az embereket életében, ahogy beszélünk velük.

Áldás,

Doug-sig
Doug Addison

Doug Addison prófétai előadó, szerző és coach. Napi Prófétai Üzenetei, a Spirit Connection webcast adásai, podcastjai és a blogja révén ismert. Doug üzenete, amely szeretetet, reményt és vidámságot hordoz, világszerte eljut az emberekhez. Erőteljes, pozitív értelmeben vicces tanítói stílusa és coaching tevékenysége megkönnyíti, hogy az emberek megnyíljanak, ezáltal felfedezzék a rendeltetésüket, és megtapasztalják Isten természetfeletti szeretetét és erejét. Feleségével, Lindával, a kaliforniai Los Angelesben él, ahol a művészet, a szórakoztatóipar, valamint a médiaipar világára van befolyással.


Forrás: DougAddison.com
Fordítás: Országh György