Lana Vawser: Friss áldás, a reménységről szóló kijelentés és Isten hadserege

Lana Vawser próféciája / 2017. 12. 07.

FRISS ÁLDÁS ÉS A REMÉNYSÉGRŐL SZÓLÓ KIJELENTÉS KERÜL KIBOCSÁTÁSRA, ISTEN HADSEREGE PEDIG FELKEL, RENDÍTHETETLEN REMÉNYSÉGBE HORGONYOZVA

Az elmúlt néhány ájszaka során ugyanarról a témáról álmodtam, a REMÉNYSÉGRŐL!!!

Egy FRISS ÁLDÁST ÉS A REMÉNYSÉGRŐL SZÓLÓ KIJELENTÉST bocsát ki most az Úr. FRISS REMÉNYSÉGET lehel az Ő népébe, és a REMÉNYSÉG kijelentése tör elő abból a mélyebb kijelentésből, ami Jézus személyéről, a kedvességéről és a szeretetéről szól.

Tegnap éjjel álmomban végig a Kolossé 1:27-et hallottam:

„Ugyanis azt akarta, hogy népe világosan megértse, milyen nagy és dicsőséges ez a titkos igazság, amely az Izráelen kívüli nemzetekre is vonatkozik. Ez a titok pedig az, hogy Krisztus bennetek lakozik! Ő a mi dicsőséges reménységünk!” (EFO)

Ahogy ezt az igeverset hallottam újra meg újra az álmomban, kirobbanó izgatottság jött a szellemembe attól a kijelentéstől és az átadásra kerülő áldástól, amit Isten bocsát ki most az Ő népére, hogy mi Isten népe vagyunk, és Isten még mélyebben LEHORGONYOZZA a népét a Jézus Krisztus személyében való REMÉNYSÉGBE.

Az álmomban egy felkelő hadsereg hangját hallottam, akiknek OLYAN MÉLYEN vannak a gyökerei Jézus Krisztus személyében, az Ő természetében és jóságában, az Ő igazságában és az Ő üdvözítésében, hogy NEM RENDÜLTEK MEG.

ANNYI MINDEN rendül meg mostanában a földön, DE ISTEN egy MÉLY MUNKÁT végez az Ő népe között, hogy a REMÉNYSÉGÜK egyedül Jézus Krisztusban legyen. Nem számít, hogy mi történik éppen most a személyes életedben, a családodban, a nemzetedben, a földön, Isten egy olyan hadsereget emel most fel, amely LE VAN HORGONYOZVA a reménységben, amely RENDÍTHETETLEN, és REMÉNYT sugároz mindenhol, ahová csak megy.

Ahol eddig kétségbeesettség, csalódás és csüggedés volt, most arra bátorítalak titeket, hogy elmélkedjetek a Kolossé 1:27-en. Kérjetek az Úrtól friss áldást és kijelentést arról a REMÉNYRŐL, ami Benne található. A békességetek egyre nagyobb lesz. Az örömötök is egyre nagyobb lesz. A látásotok is egyre nagyobb lesz. Az erőtök is egyre nagyobb lesz.

Fel a fejjel, Isten népe, a Benne található reménység miatt!!!!

„Ez a reménység lelkünknek biztos és erős horgonya, amely behatol a kárpit mögé, ahova elsőként bement értünk Jézus, aki Melkisédek rendje szerint főpap lett örökké.” (Zsidó 6:19)


Forrás: lanavawser.com
Fordítás: Országh György