Prófétai üzenet: A Változás Szele korábban jön

Írta: Doug Addison

blog-banner_MPW-Dec2017

Kijelentés érkezik karácsonykor

Azután azt mondta: „Ember fia, egészen töltsd meg a gyomrodat ezzel a könyvtekerccsel, amelyet én adok neked! Egész bensőd teljen meg vele!” Akkor megettem a könyvtekercset, amely édes volt a számban, mint a méz. Ezékiel 3:3 EFO

A múlt hónapban egy mennyei átélés során azt láttam, hogy az Úr kijelentéseket tartalmazó szellemi könyvtekercseket osztott ki. Ezek terveket, stratégiákat, bölcsességet és meglátásokat tartalmaztak, amelyekre szükségünk lesz a most következő évben.

Isten azt mondta, hogy számítsak rá, hogy ezt decemberben kezdődően fogom látni, ami tovább áramlik az Újév után is. És ahogy az Ezékiel 3:3-ban is, édes lesz, mint a méz. Isten jó dolgokat hoz neked!

Korai Változás Szele

2012 óta minden évben megfigyelem azt az erőteljes angyalt, aki március vagy április körül szokott eljönni. Amikor a Változás Szele eljön (nem a Változás Szelei – az egy másik angyal), olyan dolgokat jelent ki, amik addig rejtve voltak (Zsoltárok 104:4).

Azok, amik eddig visszatartottak benneteket, sokkal nyilvánvalóbbak lesznek. A Válatozás Szele a helyére fújja a dolgokat, és ami most még bizonytalannak vagy kaotikusnak látszik, hamarosan sokkal rendezettebb lesz.

Az angyalokról pedig ezt mondja Isten: „Angyalait szelekké teszi, szolgáit pedig tűz lángjaivá.” Zsidó levél 1:7

Az Úr elmondta nekem, hogy a Változás Szele nevű angyal azért jön korábban ebben az évben, mert nagyon erősen támad a csüggedés és a reménytelenség.

Isten most annak érdekében cselekszik, hogy egyensúlyba hozza az igazságosság mérlegét, ugyanis az ellenség mindenhol túlzott támadást intéz az emberek ellen. Egy fantasztikus, új ébredést készülünk átélni, Sátán pedig el akarja vonni a figyelmünket attól, amit Isten hoz.

A csüggedés támadása

A reménytelenség erőteljes támadása indult el, és sokakat ért az a kísértés, hogy megadják magukat a csüggedésnek. Egy óriási támadást láttam az ellenség részéről, amellyel az a szándéka, hogy elhitesse az emberekkel, hogy értéktelenek, és hogy képtelek a változásra. Ez annyira erős volt, hogy némelyek depressziósok lettek és öngyilkossági gondolataik voltak.

Ne hátráljatok meg, hiszen ez az ellenállás nem fog sokáig tartani. Mindezekből az elhívásotokra és a mennyei megbízatásotokra szóló nagyobb kijelentés fog születni, ettől a hónaptól kezdődően. Ne adjátok fel a reményt, és emlékezzetek, hogy a legnagyobb viharok általában pont a legnagyobb áttörések előtt jönnek!

Egy 2012-es prófétai álom és a Változás Szele

2012-ben volt egy álmom, amelyben egy erőteljes szellemi (nem szó szerinti) szelet láttam, ami az óceán felől fújt a szárazföld felé. Ahogy közeledett, annyira erőteljesen kavarta fel a szemetet, hogy már szinte vakító volt. Majd egy hatalmas csatahajó csapódott a szárazföldnek, és épületekbe is beleütközött. Isten szólt hozzám, hogy ez a “Változás Szele”, amely akkor jött a Földre.

Az álom jelentése az volt, hogy egy maszív “Változás Szele” jön az Úrtól. Ez a szellemi klímaváltozás annak érdekében történik, hogy elfújja az életünkből a minket visszatartó dolgokat. Eltűnteti mindazt, amivel hadakoztunk. Isten elfújja a szemetet, és egy drámai mértékű változásra készít fel bennünket.

Szívből el kell fogadnunk ezeket a közelgő változásokat, és nem szabad félnünk. Harcoljatok a csüggedés ellen, mert a következő néhány hónap során több hullámban lesz tapasztalható egy-egy fordulat. Annak az ideje van, hogy felbátorodjatok, és nem annak, hogy elcsüggedjetek!

Sebesült harcosok megelevenedése

2017 novemberében volt egy szellemi átélésem, amelyben egy olyan helyre vittek, ahol sok sebesült feküdt a harcmezőn. Számos sebesült harcos volt ott, és olyanok is, akiket megöltek.

És azt mondta nekem: Prófétálj a leheletnek, a szellemnek; prófétálj, emberfia, és mondd a leheletnek: Így mondta az én uram, az Úr: A négy szél felől jövel, ó lehelet, és lehelj ezekbe a megölöttekbe, hogy éljenek! Ezékiel 37:9 KECS

Láttam, ahogy az Úr az Ezékiel 37 szelét fújja a harcmezőn fekvőkre. Isten szólt hozzám, hogy a Változás Szele az Ezékiel 37 négy szeléhez és leheletéhez hasonló.

Ahogy a Változás Szele elkezd fújni, sok embert meg fog eleveníteni, akik a negatív keresztények és gyülekezeti tapasztalatok által sérültek meg. Sok olyan sebesült harcos van, aki „baráti tűz” (ugyanazon az oldalon harcoló katona lövése) által lett lekapcsolva Isten királyságában, vagy más keresztények támadása által.

Ezek a sebesült harcosok erőteljes szerepet fognak betölteni Isten most következő munkájában. Láttam, ahogy sokan ott fekszenek a királyság harcmezején, de senki sem foglalkozik velük. Ekkor a Változás Szele életet fújt beléjük, mire megerősödtek és elkezdtek egy új látással felkelni.

Bátorítani szeretnélek titeket, hogy engedjétek, hogy a Változás Szele befújjon bármilyen területre az életetekben, ahol erre szükség van. Ebben az évben korábban jön a Változás Szele, úgyhogy készüljetek fel, hogy csodálatos karácsonyi ajándékokat fogtok kapni a Mennyei Atyátoktól!

Áldás,

Doug-sig

Doug Addison

Doug Addison prófétai előadó, szerző és coach. Napi Prófétai Üzenetei, a Spirit Connection webcast adásai, podcastjai és a blogja révén ismert. Doug üzenete, amely szeretetet, reményt és vidámságot hordoz, világszerte eljut az emberekhez. Erőteljes, pozitív értelmeben vicces tanítói stílusa és coaching tevékenysége megkönnyíti, hogy az emberek megnyíljanak, ezáltal felfedezzék a rendeltetésüket, és megtapasztalják Isten természetfeletti szeretetét és erejét. Feleségével, Lindával, a kaliforniai Los Angelesben él, ahol a művészet, a szórakoztatóipar, valamint a médiaipar világára van befolyással.


Forrás: DougAddison.com
Fordítás: Országh György

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: