Egy magvetés áldáslehetőségei – a szolgálat támogatásával

A magvetésből mindig aratás lesz. Ha úgy látod, hogy értékes és áldásos a Prófétai Napló szolgálata, mit szólnál hozzá, ha imádkozva átgondolnád a munka támogatásának a lehetőségét egy évvégi adakozás formájában?

Adományoddal elősegíted ennek a független szolgálatnak a gördülékeny működését. Hálás vagyok az eddigi támogatóknak is, és nagyra értékelem mind a korábbi, mind az aktuális nagylelkűségeteket!

A magvetésed áldást jelent a Prófétai Naplónak, lehetővé teszi a minél tartalmasabb munkát, hogy egyre több lehetőség legyen a különféle háttérmunkálatok végzésére, amelyek szükségesek a működéshez, mint például a különböző cikkek és próféciák rendszeres lefordítása angolról magyarra, a jelentős információk felkutatása, interjúk készítése, az informatikai háttérmunkák az oldalak szerkesztésével és kezelésével, illetve az emailben kiküldött hírlevelek összeállítása.
Az összes többi olvasót elérő áldás elősegítése mellett, a szolgálatomat támogató magvetésed számodra is áldást hoz — a Prófétai Naplóban olvasható tartalmak áldásai mellett — annak alapján, amit Jézus tanít: aki ad, annak adatik.

Az Úr áldása legyen a vetéseden és az aratásodon!

 

profilkép2

Országh György
szerkesztő, Prófétai Napló

Kérlek, tekintsd meg a támogatás lehetőségeit az alábbi hivatkozásra kattintva:

PRÓFÉTAI NAPLÓ TÁMOGATÁS