Egy magyar prófétai csapat próféciája 2018-ra

Dombó Zsoltot már láthattátok és olvashattátok itt a Prófétai Napló oldalain is. Most nem csupán a saját meglátásait, hanem a Belvárosi Gyülekezet prófétai csapatának a 2018-as évre vonatkozó próféciáját tárja elénk ebben a videóban, amely az egész eklézsiának szól. Meglepő gondolattal kezdődik az üzenet: egy „fordított normandiai partraszállás” lesz ebben az évben… Hogy ez mit jelent, megtudhatjuk az alábbi videóból, ahogy azt is, hogy hogyan fognak létrejönni a szellemi családok, és még jó néhány buzdító meglátást is ezeken kívül. Fogadjátok szeretettel!

Az üzenet írott formában ide kattintva található.

Egy magyar prófétai csapat próféciája 2018-ra” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Ezelőtt 3 éve, mind az járt az eszemben, hogy FŐHADISZÁLLÁST kellene a SEREGEK URÁNAK készuteni. Egy olyan teázó-elbeszélgető helyet, ahol a “vándor” kiönti lelkét, nekem pedig belül az Ur Szelleme megsugja mit vállaszoljak- lelke sebeire. Magam fájdalmából indulok ki- eltemettem 2 fiamat 43 évesen- de Gyüliből gyülibe vándoroltam- senki nem tett gyógyirt sebeimre- most is magam nyalogatom sebeimet- ezért ANGEL HAUST kértem az Urtól. Adjon anyi pénzt, hogy kibéreljek földszintes garszont- Nagy-fájdalmamból elhatározott hitem lett. Főleg- kiraktak aból a gyülibő- ahová tartoztam- senkié lettem, de az Ur naponta vigasztal
    A videó, ugy jött mint bizonyság, buzditás- ne add fel- ezután jön a jó bor, még ha a tömlő 77 éves, még akkor is !!!!! Köszönom, és kérem a proszperitás angyit- vagy növelje meg a nyugdijamat, vagy……de sokan vagyunk, és még a fodrésznál, üzletben is Istenről beszélünk.
    Ő keres minket, mi is keresük Őt – akkora plakátot fogok kitenni felirattal, hogy be fognak jönni.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s