AMIT ÍRTOK, HAMAROSAN SZÁRNYALNI FOG!!!

writing-828911_1280

AMIT ÍRTOK, HAMAROSAN SZÁRNYALNI FOG!!!

Lana Vawser prófétai üzenete

Az Úr szólt hozzám mostanában az „írással” kapcsolatban, és azt mutatta, hogy jelentős növekedést bocsátottak ki az „írás” területén ebben az évben. 2017-ben sokat szólt hozzám az Úr azokkal kapcsolatban, akik írnak, illetve az életükben jelenlévő áttörésekkel és írások megszületésével kapcsolatban.

Hatalmasan megnövekedett kenet áll rendelkezésre jelen pillanatban azok számára, akiket az Úr az írásra hívott el. Jelentős áttörés észlelhető az íróknál, hogy sokkal könnyedebben, világosabban, több meglátással és gördülékenyebben írjanak. Sokan ellenállásba ütköztek az írásukban, valamint a látásuk terén is, amik azért történhettek, mert az Úr irdatlanul felkente azt a munkát, amire elhívta őket: hogy tollat ragadjanak.

A szavak, amelyek az Úrtól származnak, és amelyeket le kell írnotok, tüzesen, kenettel, kegyelemmel, valamint úgy jönnek, hogy Istentől származó, átadható erőt tartalmaznak. Isten ezeken a szavakon keresztül Vele való találkozást, iránymutatást, gyógyulást, életet és áttörést ad át mindazoknak, akik olvassák.

“MOST LÉPJÜNK BE NAGYOBB VILÁGOSSÁGBA!”

Azt hallottam, hogy az Úr azt mondja: „MOST LÉPJÜNK BE NAGYOBB VILÁGOSSÁGBA!” Az Úr a meglátás, kijelentés és világosság mélyebb szintjére visz be titeket azzal kapcsolatban, amit mond. Sokatokat teljesen új irányba terel majd az írás, de maradjatok ennek a sodrásában, mivel a kenet messzebbre juttat majd benneteket annál, mintsem gondolnátok. A felgyorsulás szele fúj majd az Úr által, nektek megmutatott dolgokra, így gyorsabban és könnyebben fogtok majd írni.

Most sokan úttörő munkát végeztek az írással, új területeket feltörve, ami gyakran ellenállásba ütközik, ti azonban továbbra is maradjatok írásra készen. Ne hagyjátok abba az írást, hanem folyamatosan törekedjetek arra, hogy elfoglaljátok a pozíciótokat, mert a nektek szánt világosság és könnyedség új közege már itt van a küszöbön.

Az írással kapcsolatos, korábban tapasztalt nehézség most a kegyelem húzó légörvényévé fog változni.

TÉRKÉPEK ÉS TERVRAJZOK

Az Úr rávilágított arra, hogy azoknak a dolgoknak a javarésze, amelyeket megmutatott nektek és leírjátok, olyan térképek és tervrajzok lesznek, amelyeket sok ember fog használni az elkövetkezendő időszakban. Az Úr írat le veletek a jelenre, jövőre, valamint erre az időszakra vonatkozó dolgokat. Erőteljes prófétai palást és kenet nyugszik azon, amit sokan az Úr miatt leírnak ebben az időszakban, akár tudatában vannak ennek, akár nincsenek. Az Úr rejtett kulcsokat és kincseket készített el sokak számára, amelyeket az ebben az időszakban megszülető írások sokasága fog előhozni.

blueprints-1837238_1280

„LETÖLTÉSEK”, MIKÖZBEN ALSZUNK

Az Úr megmutatott néhányat azok közül a támadások közül, amelyek éjszaka érték azokat, akik írnak. Démoni ellentevékenységekbe és ellenállásokba ütközött sok írással foglalkozó, melyek számos formát öltöttek az éjjeli órákban, különösen álmok formájában.

Ha ti is éltetek át ilyet, akkor azzal szeretnélek bátorítani benneteket, hogy az Úr megmutatta nekem, hamarosan ÓRIÁSI fordulatot szabadít fel az életetekben, amellyel HATALMAS, mennyei „letöltéseket” kaptok álmotokban. Ahol az ellenség megpróbált megrabolni altotokban, ott az Úr „letölt” és megajándékoz benneteket. Legyen jegyzetfüzet az ágyatok mellett, mivel sokan kaptok majd tervrajzokat áttörésekre és kijelentésekre nézve, amelyek felnyitják a menny zsilipjeit, és kiárasztják az írás kenetét, így sokkal könnyedebben, gyorsabban, gördülékenyebben és kijelentéssel telve tudtok majd írni.

notebook_background-2846221_1280

 

JÓL SÁFÁRKODJATOK – NE TEGYÉTEK FEL A KÖNYVETEKET A KÖNYVESPOLCRA

Azt hallottam, hogy az Úr azt mondja:” JÓL SÁFÁRKODJATOK – NE TEGYÉTEK FEL A KÖNYVETEKET A KÖNYVESPOLCRA!”

Másként fogalmazva: „NE ADJÁTOK FEL, illetve CÉLTUDATOSAN sáfárkodjatok azzal a feladattal, amellyel Isten bízott meg benneteket.” Ha csupán néhány szót írtok le naponta, akkor is tegyetek meg mindent annak érdekében, hogy a cél szem előtt tartása mentén haladjatok azzal a feladattal, amellyel az Úr bízott meg benneteket. Az ellenség akarja, hogy feltegyétek a könyveteket a könyvespolcra, ti azonban ne így cselekedjetek, hanem haladjatok előre, a jelenben, a cél lebegjen előttetek, abban az írással kapcsolatos küldetésben, amelyet az Úrtól kaptatok. Isten, a Szellemének kedvességét, valamint óriási erejét szabadítja fel a megbízatásunkon keresztül.

Látni fogjátok, ahogy Isten Szelleme erőteljesen megmozdul majd az írásban. Isten nagy jóindulata jelenik majd meg a Tőle kapott feladat teljesítése közben. Isten a szavát rajtatok keresztül tovább viszi, annál is tovább, mint ahogy elképzeltétek.

 

Maradjatok irányban! Az ISTEN IGAZSÁGAINAK erőteljes szavai szabadulnak fel RAJTATOK KERESZTÜL!

„Most tehát menj és írd le mind ezeket. Írd le ezeket egy könyvben, hogy nyoma maradjon, és útbaigazítsa az eljövendő generációkat.” Ézsaiás 30:8 (MESSAGE fordítás alapján – ford. megjegyzése)

„Te pedig, jegyezd fel ezt! Írd könyvtekercsbe, hogy megmaradjon a következő időkre, fennmaradjon örökre!” Ézsaiás 30:8, EGYSZERŰ FORDÍTÁS

write-593333_1280


Forrás: Lana Vawser Ministries – What You Write Is About To Take Flight!!!
Fordítás: Bartha Kata