Prófétai hétvége Dr. Sharon Stone szolgálatával

Regisztráció meghosszabbítva: csütörtökig lehet jelentkezni a szolnoki konferenciára!

Sharon Prófétai Konferencia Szolnok

Dr. Sharon Stone nemzetközileg elismert próféta, aki évek óta jó kapcsolatot ápol a magyarországi prófétai mozgalommal. A most következő hétvégén ismét Magyarországon fog járni, ezen belül pénteken és szombaton (február 16-17) Szolnokon szolgál egy Prófétai konferencia keretén belül. Pénteken prófétai ifi alkalom lesz, ezen a napon a Crossfire fog dicsőítéssel szolgálni, a szombati Prófétai Napon pedig a DicsSuli tanári zenekara lesz közöttünk, majd este egy nyitott dicsőítő est is lesz.

A szervezők szálláslehetőséget is biztosítanak azok számára, akik ezt az igényüket jelzik a regisztrációs űrlapon – egyébként kifejezetten jó áron érhető el minden kombináció. Figyelem! Nem elég a facebookon jelezni a részvételi szándékot, a jelentkezéshez szükséges űrlap ide kattintva található.

Minden tovább információt megtalálhattok a Prófétai konferencia facebook eseményénél.

Ugyanezen a hétvégén Sharon a Belvárosi Gyülekezetben szolgál a vasárnapi istentiszteleten (február 18., 10 órától), a Dürer kertben, a pontos helyszín a Dürlin terem. Ez is megtalálható facebook eseményként, itt.

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

<span>%d</span> blogger ezt szereti: