Heidi Baker Magyarországon szolgál májusban

heidibaker

A Dünamisz Magyarország szervezésében kerül megrendezésre egy egynapos konferencia Heidi Baker misszionárius szolgálatával, 2018. május 23-án, a Budaörsi Sportcsarnokban, ahogy ez a szervezet által létrehozott facebook esemény információiból kiderül.

Heidi Baker férjével, Rollanddal 1980-ban alapította az „Iris Global” szolgálatot, amikor Ázsiában kezdtek szolgálni, majd 1995-ben Isten a világ egyik legszegényebb országába, Mozambikba hívta el őket, ahol a Szent Szellem csodálatos ébredési mozgalmat indított el rajtuk keresztül. Szolgálatuk több tízezer árva gyermek ellátásáról gondoskodik, bibliaiskolákat, orvosi klinikákat, általános iskolákat működtet. Heidi és Rolland egy több ezer gyülekezetből álló hálózatot gondoznak és a távoli falvakban extrém körülmények között szolgálva hirdetik Jézus Krisztus evangéliumát, ahol kutakat fúrnak, hogy a Jézus szavaiból származó „örök életre buzgó víz” csodálatos ajándéka mellett tiszta ivóvízzel is megajándékozzák a rászorulókat. Heidi és Rolland Baker szolgálatát olyan bibliai csodák kísérik, mint a vakok szemeinek megnyílása és halottak feltámadása.

A rendezvényre már lehet jegyeket kapni a Dunamis Family jegyvásárlási weboldalán, és arra biztatnak mindenkit a szervezők, hogy április 30-ig vegyék meg a jegyeket, akik el szeretnének menni erre a szerda délután-este tartandó konferenciára, nem csak azért, mert így kedvezményes, hanem mert ezzel jobban biztosítani tudjátok, hogy ott lehettek, a csarnok befogadóképessége erejéig.

Minden további információt megtaláltok a fenti elérhetőségeken.