Victoria Boyson: Üzenet Papától

sas_eredeti_boyson

Mint az én gyermekeim, ti vagytok az univerzum uralkodó erői, és hatalmatok van érvényesíteni az ÉN IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁSOMAT. Ezt az órát számotokra készítettem el!

Ahogy kihirdetitek és kijelentitek az én csodás hatalmamat, NE szégyelljétek kihirdetni az Én Fiam Evangéliumát a nemzeteknek! BÁTRAN hirdessétek ki a szeretetemet az EMBERISÉGNEK! Bár a sötétség tombol ellenetek, NE FÉLJETEK! Ahogy képviselitek a Szeretetemet, kicsinek és sebezhetőnek érezhetitek magatokat, de Én megadom nektek azokat a szavakat, amelyek lefegyverzik a sötétség ellenségességét. Mert az emberek igazán éhesek és meg fogja indítani őket a kitartásotok, hogy megnyerjétek őket. A lépteitek biztosak lesznek, mert csak az Én erőmmel menthetitek meg magatokat az ő haragjuktól.

Minden lépés, amit felétek tesznek azzal a szándékkal, hogy tönkretegyenek titeket, le fogja csillapítani a gyűlöletet, ami uralja őket. Ne válaszoljatok a haragjukra, hanem fedjétek fel számukra, kik is ők valójában, mert én megadom a megfelelő szavakat számotokra. Ők azt hiszik, hogy azért támadnak rátok, mert gyűlölnek benneteket, pedig valójában Én küldöm őket hozzátok, mivel oly nagyon el vannak veszve az ellopott szívük ürességében és a sötétség okozta sebek miatt.

Ne felejtsétek el, hazudtak nekik és másnak mondták őket, mint akik valójában. Nemesnek éreztek magukat az irántatok való gyűlöletükben. Ez lett az ő sötét céljuk, sőt most már azt is meghatározza, akinek önmagukat hiszik.

Ahogy elkezditek mondani nekik, kik is ők valójában és mi célból lettek teremtve, ti magatok is elkezditek majd meglátni, milyen cél megvalósítására rendeltelek titeket. Fel fogjátok fedezni a válaszokat, amelyeket kerestetek. Nyilvánvalóvá fogom tenni, nem fogtok lemaradni róla.

Az irántuk való Szeretetemet adtam nektek és ez a szeretet a ti fegyverzetetek, mely megvéd a gonoszságtól, ami fogva tartja őket. Bízhattok a Szeretetemben; ez az, ami meg fogja olvasztani a védekezésre berendezkedett állapotukat.

Ahogy meggyógyul a szívük, a világosság iránt való éhségük, mely el van rejtve bennük, felszínre fog kerülni, és a sötétség, mely körbezárta őket, szertefoszlik. Ti magatok is meg fogtok lepődni azon, amit meg fogtok látni bennük, emberiességük meg fog mutatkozni, és szóhoz sem fogtok jutni az ámulattól.

victoria-mom_40_orig

Victoria Boyson
www.victoriaboyson.com


Forrás: Women Of Impact Ministries