Dicsőítő Est – Gyógyulás a fókuszban és egy nagyszerű bizonyság

A havonta tartott Encounter God – Worship Night | Találkozz Istennel – Dicsőítő Est ez alkalommal is a Rézkígyó kávézóban kerül megrendezésre, március 24-én, azaz jövő hét szombaton.

A kétnyelvű rendezvényen angol és magyar nyelvű dalokkal, prófétai dicsőítéssel szolgál Dan Hirsch vezetésével az Életforrás (Lifespring) gyülekezet csapata.

dan hirschDan elmondta, hogy a legutóbbi alkalmon egy érdeklődő bement az utcáról, ahogy hallotta a zenét, és mivel hatalmas erőt és szeretetet érzett, végig ott maradt. Az alkalom végén beszélgettek vele, és mivel nem ismerte az evangéliumot, elmondták neki, ő pedig átadta az életét Krisztusnak. Ezután együtt imádkoztak érte, hogy tapasztalja meg a Szent Szellemet, és ima közben a srác teljesen elcsendesült és lenyugodott, majd utána egy egészen különleges élményt írt le nekik: azt mondta, mintha jeges tűz lett volna a fején, ami végigfutott rajta.

A legutóbbi Dicsőítő Est központi üzenete a szabadulás volt, a most következő alkalomnak pedig a gyógyulás lesz a fókuszában.

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt 24-én, szombaton este 7-től a Rézkígyóban. A belépés ingyenes. További részletek a Facebook esemény oldalán.

worship night healing

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

<span>%d</span> blogger ezt szereti: