Hogyan lehet kiszabadulni a pénzügyi börtönből

Doug Addison, 2018. március 22.

blog-banner_032218_Finances

Volt egy látomásom azokról, akik arra kaptak elhívást, hogy Istennek a Földön végzett új munkáit, illetve ébredéseket finanszírozzanak. Őket úgy is nevezik, hogy a József kenetével rendelkező emberek — a józsefi emberek.

József fiatalkorában álmokat kapott az Úrtól, arról, hogy Isten nagy hatalommal fogja használni őt. Az 1 Mózes 41-ben még annak a látszatától is távol állt, hogy a prófécia valaha be fog teljesedni. Börtönben volt, fogva tartották. Az Úrra várt, hogy előhívja, és végre színre léphessen. És egyszer csak, pont a kellő időpontban, József megmagyarázta a fáraó álmait, s ezáltal hatalmas változást hozott a világra.

Láttam azokat, akik hasonló elhívást kaptak. Viszont Józsefhez hasonlóan nekik sem jött össze semmi, és most egy szellemi börtönben voltak, ahol fogva tartotta őket a félelem és a kétely, hogy egyáltalán az Úr hangját hallották-e. Egy ajtó elé állva vették fel a pozíciójukat, ami be volt zárva, de ekkor az Úr kiadott egy parancsot. Az Úr fénye rájuk vetődött, és ki lett bocsátva egy stratégia az ajtó kinyitásához.

Ez történik most. Isten az Ő fényét veti azokra, akik éppen egy ilyen időpontra voltak félretéve, mint a mostani, hogy anyagi forrásokat szabadítsanak fel Isten Királyságának a céljai érdekében. Ezzel jövőbeni ébredéseket és humanitárius projekteket fognak finanszírozni, hogy megmentsék a szenvedőket.

A pénzügyi helyreállás folyamata ki lett jelentve
Februárban volt egy átélésem, amelyben az Úr megmutatta nekem azokat, akiknek olyan, nagyobb szabású elhívás van az életén, mint például a józsefi emberek elhívása. Ez nem korlátozódik kizárólag a józsefi elhívású emberekre. Mindenkire vonatkozik, aki anyagi veszteségeken ment keresztül, vagy aki úgy érzi, lemaradt az Úr tervéről. Akik hallották az Úr szavát bizonyos dolgokkal kapcsolatban, most viszont azzal szembesülnek, hogy egy zárt ajtó előtt állnak, és egyedül érzik magukat.

A Máté evangéliumából mutattak nekem egy stratégiát, a 6. és a 7. fejezetből. Ez egy öt lépésből álló folyamat, ami bárki számára segítséget fog jelenteni, akinek az élete ezen a ponton van most.

A helyreállás öt lépése
1. Tiszta „szeműek” kell, hogy legyünk, vagyis arra a képességre van szükségünk, hogy legyen szemünk a látásra, ahogy Jézus mondta. Az emberek látása elhomályosult, és sötétségben vannak (nem abban, ami az Úrnak való ellenállásból származik). Most egy olyan idő van, amikor Józsefhez hasonlóan, magányosnak és elfeledettnek érzik magukat az emberek.

„A test lámpása a szem. Ha azért a te szemed tiszta, a te egész tested világos lesz. Ha pedig a te szemed gonosz, a te egész tested sötét lesz. Ha azért a benned lévő világosság sötétség: mekkora akkor a sötétség?!” Máté 6:22-23 KSZE

2. Sokan vannak, akik egy ideje olyan időszakon mennek keresztül, amikor megtisztulnak a pénz és a kapzsiság világi rendszerétől.

„Senki sem szolgálhat két úrnak. Mert vagy az egyiket gyűlöli és a másikat szereti; vagy az egyikhez ragaszkodik és a másikat megveti. Nem szolgálhattok Istennek és a Mammonnak.” Máté 6:24 KSZE

3. Fontos, hogy bízz az Úrban, és ne ess a kételkedés, a félelem vagy az aggodalmaskodás csapdájába. Össze fognak jönni, és meg fognak nyílni előtted a dolgok.

„Azért azt mondom néktek: Ne aggodalmaskodjatok a ti éltetek felől, mit egyetek és mit igyatok; sem a ti testetek felől, mibe öltözködjetek. Avagy nem több-e az élet, hogynem az eledel, és a test, hogynem az öltözet?” Máté 6:25 KSZE

4. A helyreállás folyamatában az is benne lesz, hogy megszabadulsz az ítéletektől. Sokaknál az ítéletek váltották ki az anyagi áramlás megrekedését.

„Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek. Mert amilyen ítélettel ítéltek, olyannal ítéltettek, és amilyen mértékkel mértek, olyannal mérnek nektek.” Máté 7:1-2 KSZE

5. Tedd meg a kezdő lépéseket már most! Kérd az Urat! Keresd a bölcsességet és a kijelentést! Zörgess az ajtókon! Figyeld, ahogy meg fognak nyílni!

„Kérjetek és adatik nektek; keressetek és találtok; zörgessetek és megnyittatik nektek.” Máté 7:7 KSZE

Tehát az ötlépéses helyreállási folyamat, összefoglalva:

  • Kérj Istentől tiszta látást! Máté 6:22-23
  • Gyógyulj ki a pénznek és a világi rendszernek a szeretetéből! Máté 6:24
  • Bízz, és ne aggódj! Máté 6:25
  • Ne ítélj másokat! Máté 7:1-2
  • Kérj, keress és zörgess a stratégiáért! Máté 7:7

Amint megteszed ezeket a lépéseket, azt fogod tapasztalni, hogy csodálatos változások fognak kezdődni. Isten egy nagyobb rálátást fog adni arra, hogy mi legyen a következő lépésed. Készülj fel rá, hogy hirtelen ki fogsz szabadulni, és figyeld, ahogy elkezdenek megnyílni az ajtók!

Áldás
Doug-sig
Doug Addison


Forrás: DougAddison.com
Fordítás: Országh György

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: