Itt az idő megszülni a korábbi ígéreteket

Írta: Doug Addison

now

E hónaptól kezdődően számíthatsz rá, hogy új tisztánlátást fogsz nyerni, és meglátod, hogy új dolgok születnek. Az Úr még jobban meg fogja értetni veled, hogy miért szenvedtél. A szenvedés kitartást eredményez, és Isten arra fogja használni ezt, hogy új erőt adjon.

Közelgő jelek
Készülj fel rá, hogy Isten mennyei stratégiát fog küldeni, hogy segítsen átnavigálni azon, ami most következik. Vannak bizonyos jó dolgok, amiket Isten erre az időre tartogatott, és ezek most tárulnak fel felőtted.

Rendelj magadnak útjelzőket, rakj útmutató oszlopokat, vigyázz az ösvényre, az útra, amelyen mentél. Jeremiás 31:21a KSZE

Isten jeleket és térképet ad neked, és útmutatást nyújt nagyobb változásokkal kapcsolatban, amelyek már itt is vannak. Sokan vártak az Úr prófétai ígéreteire. Viszont néhány ígéretet azok közül, amelyekre most vársz, nem konkrétan ebben az időszakban fog megszülni az Úr. Isten meg fogja mutatni, mit kell elengedni, és mit kell felvenni.

Az időzítés kijelentése
Mert ez a kijelentés meghatározott időre vonatkozik, hamarosan célhoz ér, és nem csal meg; ha késik is, várd türelemmel, mert biztosan bekövetkezik, nem marad el. Habakuk 2:3 MBT

Isten segíteni fog, hogy átgondold, miket mondott eddig neked, hogy tudhasd, mire kell fókuszálnod. Fontos lesz, hogy elengedj egyes dolgokat a régebbi időkből, és tiszta látást nyerj arra nézve, amit most cselekszik Isten. Rá fog világítani prófétai üzenetekre és ígéretekre a Bibliában, amelyek olyanok lesznek a számodra, mint egy világító fény. Hirtelen értelmet nyernek a dolgok.

A szenvedésed megértése
Mert azt tartom, hogy a jelen szenvedései nem hasonlíthatók ahhoz a dicsőséghez, amely láthatóvá lesz rajtunk. Róma 8:18 MBT

Jó hír! Amiket eddig elszenvedtél, azok most áldások és helyreállítás formájában fognak visszatérni, abból, amit elvesztettél. Akik szenvedésben éltek eddig, most meg fogják érteni, miért volt ilyen rögös az út, és miért tűnik úgy, hogy késlekednek a dolgok.

Habár a szenvedés nem kellemes, mégs van valami erőteljes, ami olyankor kerül az életünkbe, amikor szenvedünk. Azok, akik az Úrhoz kiáltanak, hogy “Túl sokat szenvedtem ebben az időszakban”, hirtelen meg fogják érteni, hogy szükséges volt nehézségeken átmenni. Egy új fundamentum épül, amely lehetővé fogja tenni, hogy nagyobb hatalommal és kenettel cselekedj, hogy így elbírd, amit Isten most ad át neked.

A szülés ideje
Jól tudjuk, hogy mind a mai napig az egész teremtett világ úgy nyög és vajúdik, mint a szülő asszony. Róma 8:22 EFO

Az elmúlt nyolc hónap a szülési fájdalmak ideje volt. Az Úr 2017 augusztusában elindított valamit, és ez kilenc hónappal ezelőtt volt. Fájdalmas és szokatlan körülmények és történések voltak azóta. Az időjárás fordulatai, a törvénytelenségek lelepleződései, a fokozódó erőszak… olyanok voltak mindezek, mint a gyermekszüléssel járó fájdalmak, és ezek továbbra is fokozódni látszanak.

Ha visszatekintesz arra, amit Isten tavaly augusztusban mondott neked, olyan részletekre és stratégiákra fogsz rátalálni, amelyekre most lesz szükséged. Talán úgy tűnt, hogy ezeknek már meg kellett volna történniük, de az Úr hagyta, hogy megérjenek ezek az életedben. Ha Isten tavaly hozta volna el ezeket, amikor beszélt róluk, akkor nem álltál volna készen ezekre.

Az Úr arra használta az utóbbi kilenc hónapot, hogy prófétai közbenjárókat neveljen ki. Azok, akik úgy nyögtek, mint a szülési fájdalmaknál, ébredésért kiáltva az Úrhoz… ez az ébredés most el fog indulni a saját életetekben, és futótűzként fog tovább terejdni a környezetetekben levőkre.

Pünkösdi prófétai áttörés
A pünkösd jelzi a Szent Szellem eljövetelét a Hetek Ünnepének nevezett zsidó ünnepen. Mi általában csak vasárnap ünnepeljük (idén május 20-án lesz), de figyeld, ahogy Isten május 19-21 között fog munkálkodni, amely a hetek ünnepének a teljes időtartama. Isten azt mutatta nekem, hogy 21-ike után valami radikálisan meg fog változni.

Jó lenne, ha ebben az időben elérhetővé tennéd magadat arra, hogy meg tudd hallani Istent, mert az egek nyitva fognak állni arra, hogy a Szent Szellem új kijelentéssel áradjon. A páska és a pünkösd közötti időszak izgalmas része az évnek, amelynek során Isten áttörési stratégiákkal látogat meg bennünket, és új dolgokat szül meg, amelyek a páska idején lettek kibocsátva.

Készülj fel rá, hogy egy újabb szinten fogod meghallani Istent!

Áldás,

Doug-sig

Doug Addison


Forrás: DougAddison.com
Fordítás: Országh György

 

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: