Csökkentett üzemmód

Kedves Prófétai Napló Olvasók!

A több mint nyolc éve tartó Prófétai Napló projekt egy olyan szakaszhoz érkezett, amikor a szolgálat üzemeltetéséhez szükséges figyelmemet, időmet és energiámat nagyobb részt másfelé kell fordítanom. Ez nem jelenti a Prófétai Napló “bezárását”, csupán egy “csökkentett üzemmódban” működtetem tovább a blogot itt a weboldalon, a Facebookon és az emailes levelezőrendszerben is. Azaz, ritkábban lesznek posztok, ritkábban kaptok emaileket (ha fel vagytok iratkozva), és egyelőre nem tudom megmondani, mikor milyen rendszerességgel fog történni mindez. Ami biztos: egy átmeneti időszak veszi kezdetét.

A visszajelzéseiteket és az imatámogatásotokat továbbra is örömmel veszem, illetve ha a működés fenntartását továbbra is szeretnétek adománnyal támogatni, azt is megköszönöm.

Figyeljétek és kövessétek továbbra is a Prófétai Naplót – és ami még fontosabb: az Atya akaratát, Jézus pásztorunk hangját, a Szent Szellem vezetését!

Azoknak, akiknek sokat jelentettek és jelentenek a napi próféciák, csak emlékeztetőül szeretném írni: természetesen ti is tudjátok, hogy a prófétai áhítatok, a naponkénti üzenetek nem az Istennel való személyes kapcsolatot pótolják, hanem éppen hogy azt a célt szolgálják, hogy azt erősítsék, hogy az Úrral járva az ember minél jobban felnövekedjen és megerősödjön a belső emberben, Krisztusban. Ebben használja az Úr rendkívüli ajándékkal és szellemi érzékenységgel Bill Burns és Marsha Burns prófétai szolgálatát, – ahogy ennek sokféle bizonyságát jelenztétek vissza nekem az elmúlt időkben – de természetesen mások szolgálatát is.

Szeretettel bátorítalak benneteket, hogy ha ritkábban is lesznek prófétai üzenetek, ti mindenkor a Krisztusban kapott új szövetségben és új életben járva, Isten Igéjét és Szellemét ismerve és szeretve, növekedjetek és végig előre nézzetek, amerre az Úr hív és vezet benneteket, hitben, reménységben és szeretetben!

Országh György
szerkesztő
http://www.profetainaplo.hu

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: