A fordulat és a jogérvényesítés hatalmas szelei

LANA VAWSER / 2018. 07. 16.

A fordulat és a jogérvényesítés hatalmas szele jelent meg az életetekben. Mivel azok a körülmények és az ellenállás, amelyek az Úrnak az életetekre vonatkozó Szava ellen támadtak, most leállításra kerülnek.

Van egy felgyorsult lendület, amely egyre fokozódik, amelyből az Úrnak a jogérvényesítését eredményező, példátlan nagyságú demonstrációját fogjátok tapasztalni Istentől. Az Úr oroszlánordítással kiált a körülményeitek felett, amelyek HIRTELEN összerendeződnek.

Sok igazságtalanságot láttam, amelyek sokak ellen fordultak Krisztus testében az utóbbi rövid idő folyamán, különösen az utóbbi néhány héten. Bátorodjatok fel, mert az Úr rendbehoz minden rosszat az Ő hatalmas jogérvényesítő kezével. Az Úr sok angyalt mutatott, akiket Isten népéhez küldtek ki, akik az Úr parancsa szerint mozognak, hogy természetfeletti “isteni pillanatokat” hozzanak elő, amikor a menny találkozik a földdel, isteni kész helyzetek állnak elő már most, amelyekben HIRTELEN fordulatot vesznek a dolgok, és meglátszik az Úr jogérvényesítése.

Amit az Úr mondott nektek, az nem változott. Hanem azok fognak megváltozni, amik SZEMBENÁLLTAK az Úr kijelentésével az életetekben.

Szellemben egy nagy ROBAJJAL hallottam az Ézsaiás 55:11-et. Az Úr most aktiválja a hiteteket, felfokozza a hiteteket. Ő egy olyan népet emel fel most, akiknek minden eddiginél nagyobb hite van az Őáltala kimondott ígéretekben és Kijelentésekben. Akik a Szaván fogják Őt, olyan szintű magabiztossággal, amit még soha nem tapasztaltak.

Isten Szellemének egy hatalmas hulláma csapott le Krisztus testére, és gyorsan felfokozódik a lendülete, amely felszabadítja az Ézsaiás 55:11 megmutatkozását.

“Úgy lesz az én igém, mely számból kijön, nem tér vissza hozzám üresen; hanem megcselekszi, amit akarok, és sikerre viszi, amire küldöttem.”

Sokan fogjátok meglátni az Úr hűségét, ahogy megtartja az ígéreteit, és ahogy Isten ereje ÖSSZHANGBA HOZZA a természetes világot az Úr kimondott szavával.

TERMÉSZETFELETTI CSODA-FORDULAT

Már el is kezdődtek! Az Úr erőteljes demonstrációi, amelyek hirtelen megfordítanak dolgokat, de hallottam, ahoigy az Úr azt mondja: “Még nem láttatok semmit!” Álljatok készen, hogy megláttok egy olyan felfokozódást a csodaszerű fordulatok erőteljes megmutatkozásai terén, és a természetfeletti kirobbáanásra terén az életetekben, amilyet még soha nem tapasztaltatok.

Akik úgy érzitek, hogy “elvesztettétek a hiteteket” a harcok miatt, amelyekbe belekerültetek, azt hallom az Úrtól, hogy Ő nemcsak hogy helyreállítája a hiteteket és felfokozza a hiteteket, azáltal, hogy magasabb szinte visz abban, hogy a Szaván fogjátok Őt, hanem AZ ÖRÖM AJÁNDÉKÁVAL ÁLLÍT HELYRE TITEKET!!! Sokan veszítettétek el az örömötöket, mivel nem rendeződtek a körülmények az Úr kijelentéséhez, de mindez megváltozik és folyamatosan meg fog változni, ahogy az Úr Szava kirobban az életetekben a beteljesülésével. Az Úr visszaadja nektek az ÖRÖM AJÁNDÉKÁT, amely a tiétek Krisztus Jézusban. A Krisztusban található ÖRÖMÖT. Az Ő megismerésében található ÖRÖMÖT. Az ígéretek teljesülésében található ÖRÖMÖT.

MEGLEPETÉS!!!!!

Hallom az Urat, ahogy azt mondja: “MEGLEPETÉS!!!!!!”, és ezzel egy igazi izgalom és várakozás érzékelhető a légkörben. Ne próbáljátok kitalálni, hogy “hogyan” fogja az Úr elhozni a fordulat és a jogérvényesítés megvalósulását. Hadd csinálja úgy, ahogy Ő akarja, ugyanis a legnagyobb áttörések némelyike, amely rátok vár, a LEGVÁRATLANABB módokon fog megtörténni, és be fog tölteni egy még nagyobb reménységgel a jövőre nézve, örömmel, a szívetek gyógyulásával, és egy friss lehelettel a lelketek és a látásotok számára, hogy HIRTELEN kitágul a kapacitásotok arra, hogy álmodni tudjatok.

Itt jön Ő!!!!

A fordulat és a jogérvényesítés szelei fújnak. Az a NAGYSEBESSÉGŰ felgyorsulás, amelyet ebben a hónapban fogtok tapasztalni és az év hátralevő részében, magával fog hozni egy felgyorsult lendületet, egy váltást és a pozicionálást mindazokra a dolgokra, amelyeket Ő készített nektek.

NAGY JELENTŐSÉGŰ PILLANATOK FOGNAK HELYZETBE HOZNI 2019-RE

NAGY JELENTŐSÉGŰ PILLANATOK várnak rátok, amelyeket az Úr keze szervezett meg mennyei módon. Fontos mennyei előkészített helyzeteket tár fel az Úr éppen most, amelyek helyzetbe fognak hozni benneteket 2019-re.

Ezek a mennyei előkészített helyzetek nagyobb tisztánlátást, útmutatást, látást és lehetőségeket fognak adni 2019-re. Sokan kerestétek az Urat, hoyg útmutatást kapjatok a következő évre, és úgy érzitek, hogy az Úr nem sok mindent jelentett ki nektek, de álljatok készen, mert a látásotok NAGY MÉRTÉKBEN KI FOG SZÉLESEDNI. Álljatok készen, hogy be fogtok LÁTNI az ÚJ FÖLDRE. Ezek a mennyei szervezésű, nagy jelentőségű pillanatok stratégiát, terveket és kulcsokat adnak 2019-re.

Ezek a nagy jelentőségű pillanatok valóban olyan pozícióba fognak állítani benneteket, amelyekben úgy fogtok tudni REPÜLNI Vele, mint még soha. 2019 annak az éve lesz, amikor valóságosan magasan fogtok repülni a kijelentés által kapott ismeretekben, a megértésben, a bölcsességben és az Úrtól kapott megkülönböztetés képességében, stratégiai, mennyei megbizatásokkal, amelyek arra valók, hogy bevezessétek az Ő Királyságát és az Ő Dicsőségét, amelyek a legváratlanabb módokon fognak eljönni.

Az Úr sokakat készít fel és előkészíti a terepet számukra mostantól kezdődően, ahogy 2019-re pozicionálja őket, annak az ÓRIÁSI NAGYSÁGA miatt, amit cselekedni fog, és ki fogja bocsátani a népét, akiket beállított a pozícióba és akik készen állnak.

SOKKAL nagyobb lesz, mint ahogy most gondoljátok!

– – –
Forrás: Lana Vawser facebook poszt
Fordítás: Országh György

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: