Prófétai Áhítat, 2018. november 5.

Prófétai Áhítat

Faith Tabernacle of Kremmling, ft111.com

2018. november 5.

A TROMBITA, BILL BURNS

Azt akarom, hogy a népem tagjai győztesek legyenek. Meg kell tanulnotok aktívan ellenállni a kísértésnek. Ehhez az Én Szent Szellememmel betöltöttnek kell lennetek. Ha be vagytok töltve a Szellememmel, Ő vezetni és vezérelni fog benneteket. A Szellememtől kapott betöltekezés képessé fog tenni benneteket arra, hogy meg tudjátok különböztetni azokat a helyzeteket, amelyekben vagytok. Így képesek lesztek megismerni az igazságot, ami megszabadít a kísértésektől, amelyeket a Sátán helyez elétek. Jakab 4:7 Engedelmeskedjetek azért az Istennek; álljatok ellene az ördögnek, és elfut tőletek.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS

Ti, Én népem, állandóan átmenetben vagytok, napról napra, hétről hétre, hónapról hónapra, évszakról évszakra és évről évre. Továbbra is az átváltozás állapotában lesztek, ahogy a tapasztalatok és a kihívások lehetőségeket nyújtanak a szellemei fejlődésre. Jelenleg egy új időszak kezdeti napjaiban vagytok. Bölcsességet és útmutatást fogok adni, miközben előre haladtok a Szellemem ereje által, mondja az Úr. Róma 12:2
És ne szabjátok magatokat e világhoz, hanem változzatok el a ti elméteknek megújulása által, hogy megvizsgáljátok, mi az Istennek jó, kedves és tökéletes akarata.

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: