Hozzatok egy határozott döntést!

HALLOTTAM AZ ÚR HANGJÁT MENNYDÖRÖGNI: “HOZZATOK EGY HATÁROZOTT DÖNTÉST”, ÉS HIRTELEN AZT LÁTTAM, HOGY A FÉLELEM ÉS A LÁNCOK LESZAKADNAK…
Lana Vawser
2018. december 14.

Nemrég volt egy erőteljes átélésem az Úrral, amelyben hallottam a hangját mennydörögni a népe felett:

“HOZZATOK EGY HATÁROZOTT DÖNTÉST!!!!”

Ez nem egy mérges felszólítás volt, hogy “döntsetek végre”, hanem egy erőteljes kihirdetés és felhívás arra, hogy kapcsolódjanak a hithez, és szakítsanak a kétlelkűséggel.

Az Úr megmutatta, hogy volt egy “belépési pont” az ellenség számára, ahol be tudott lépni a gyötrésével, a félelemmel és az elnyomással, ami Isten népének a szívében és elméjében volt, és ennek a “belépési pontnak” az volt a neve, hogy “KÉTLELKŰSÉG”.

“Ne gondolja tehát az ilyen, hogy bármit is kaphat az Úrtól, a kétlelkű és minden útján állhatatlan ember.” — Jakab 1:7-8 (MBT)

“Az ilyen ember ne is remélje, hogy megkapja, amit az Úrtól kér, mert, aki kételkedik, annak a lelke kétfelé sántikál, nem képes dönteni, mindenben állhatatlan és megbízhatatlan.” — Jakab 1:7-8 (EFO)

Ettől az erős kihirdetéstől, amit az Úr szólt, minden részem megrázkódott a szavainak az ereje és hatalma alatt. A kihirdetés és felhívás RENDKÍVÜL erőteljesen rezonált az atmoszférában: “Hozzatok egy határozott döntést, hogy elhiszitek, amit ÉN MONDTAM!!!”

Megfigyeltem, ahogy Isten népe közül sokan sodródtak ide-oda, sokféle módon, miközben ennek a kétlelkűségnek a hatására a magasba csaptak az érzelmeik, ami aggodalmaskodást keltett bennük, valamint intenzív félelmet, az ellenség pedig arra használta ezt, hogy még hangosabbá tegye a félelem és az megfélemlítés hangját.

De ahogy az Úr kihirdette, hogy “HOZZATOK EGY HATÁROZOTT DÖNTÉST”, láttam, ahogy előtört egy üvöltés Isten népéből. Ez egy olyan ÜVÖLTÉS volt, ami azt mondta: “NEM fogok az érzelmeimre hallgatni! NEM fogok a hazugságokra hallgatni. NEM fogok hallgatni SEMMI MÁSRA, csak arra, amit Ő mond, és ezt a helyzetet NEM tűröm tovább.”

EMELJÉTEK AZ IGÉMET A LEGMAGASABB HELYRE

Hallottam az Urat, ahogy ezt mondta:

“Emeljétek az Igémet a LEGMAGASABB helyre!” És hirtelen volt egy látomásom, amelyben Isten Igéjét ugyanazon a szinten láttam, mint a félelmeket, az ellenség hazugságait és a körülményeket. Az Úr ezt mennydörögte: “EMELJÉTEK AZ IGÉMET A LEGMAGASABB HELYRE!” – Ez egy DÖNTÉSRŐL szólt, a “határozott döntésről” a VÉGSŐ IGAZSÁG mellett, és ez a VÉGSŐ IGAZSÁG Jézus Krisztus és Isten Igéje.

Újra szólt az Úr:

“Ahogy a népem megtér a kétlelkűségből, és határozottan eldönti, hogy a Szavamon fog Engem, és FELEMELI az Én Igémet a legmagasabb helyre, A FÉLELEM MEGFUTAMODIK, és A LÁNCOK LESZAKADNAK!!!!!”

Néztem, ahogy egyik ember a másik után az Úr előtt arcra borulva megtér a kétlelkűségből, és a generációs félelmek és megfélemlítések lehullottak. A félelem támadásai megfutamodtak. A gyötrelem láncai, az elme nyomasztó harcai, az aggodalmaskodás, a megfáradás és a letargia HIRTELEN lehullottak.

Az Úr újra szólt:

“Ne arra várjatok, hogy az érzelmeitek “ÉREZZÉK” az Igémet, hanem ragadjátok meg az Én Igémet MOST, és TÁPLÁLKOZZATOK belőle még többet, mint eddig valaha, és figyeljétek, ahogy az áttörés folyamatosan felfokozódik BENNETEK, utána pedig körülöttetek is.”

A KETTŐS LÁTÁS KITISZTUL

Hallottam, ahogy az Úr azt mondja:

“A kétlelkűség “kettős látást” okozott a népemben. Nem voltak képesek tisztán látni, mivel a szívük ebben az állapotban volt. Ahogy megtérnek a kétlelkűségből, és újra határozott döntést hoznak hitben,  a LÁTÁSUK nemcsak KITISZTUL, hanem még nagyobb pontosság fog jelentkezni a tisztánlátásukban és a stratégiájukban.”

“Az Én népem távolabbra fog látni, mint eddig valaha.”

HELYREÁLL A BÉKESSÉG

Néztem, ahogy Isten népe közül sokan minden nap kemény csatát vívtak a békességért. Megszerezték a békességüket, de aztán hirtelen el is tűnt. Aztán visszaszerezték a békességüket, de hirtelen megint elveszett. Az Úr megmutatta, hogy azokon a pontokon lopják el a békességüket, ahol ez a “kétlelkűség” van, de ott, ahol “újra határozott döntést hoznak”, a BÉKESSÉG HELYREÁLL, és MÉLYEN MEGSZILÁRDUL.

Az Úr szólt:

“Ahogy a népem “újra határozott döntést hoz”, és felemeli az Igémet a legmagasabb helyre, az Én békességem, amely minden értelmet meghalad, be fogja tölteni a szívüket és elméjüket, és MEGMARAD bennük, ahogy folyamatosan “határozott döntést hoznak hitben”.

“A Szent Szellem kiképzőtáborába hívom most a népemet, amelynek a helye a HIT szellemi birodalmában található. Ebben az új korszakban annak a kihirdetésnek a címkéjével jelölöm meg ezt a korszakot, hogy “MEGÁLLÍTHATATLAN HIT”.

Barátaim, legyünk egy olyan nép, akik folyamatosan azon a helyen élnek, ahol “határozott döntést hozunk”, hogy nem tűrünk el, nem fogadunk el, és nem veszünk figyelembe semmi mást, CSAKIS azt, amit Ő mond. Egy jelentős mértékű hitnövekedés történik jelenleg. Egy jelentős munkát végez most az Ő Szelleme Krisztus testében, hogy letörje a félelem és megfélemlítés láncait. Hogy ennek következtében a kételkedés és a kétlelkűség lekerüljön a szívekről, és Isten hadserege felkeljen, Isten Igéjének azzal a tűzzel és meggyőződéssel, hogy Isten Igéjének az igazsága, és az, amit Ő MOND, az a VÉGSŐ VALÓSÁG.

“Nem csak kenyérrel él az ember, hanem minden igével, amely Isten szájából származik.” — Máté 4:4

Figyeljétek meg, hogy amint összhangba kerültök Isten Igéjével és azzal, amit Ő mond, azzal Isten Szellemének egy HATALMAS munkája indul be az életetekben, ami LETÖRI a félelem erődítményét, a megfélemlítést és azokat a láncokat, amelyeket magatokon hordtatok, és amelyekkel oly régóta harcoltatok — egyszer s mindenkorra.


Forrás: Lana Vawser Ministries — I HEARD THE LORD’S VOICE THUNDERING “MAKE UP YOUR MIND” AND SUDDENLY I SAW FEAR AND CHAINS BREAK…

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: