A FÉLELEMBŐL A HIT KÖVETKEZŐ SZINTJÉRE

A FÉLELEMBŐL A HIT KÖVETKEZŐ SZINTJÉRE
Lana Vawser
2018. december 16.

A félelem szelleme a maga gyötrelmével és hazugságaival már nagyon sok áttörést lopott el Isten népe közül sokaktól.

A félelem hamis képeket mutatott arról, hogy mi “történhet” vagy “mi fog ezután jönni”, és a félelem megváltoztatta a kilátást az előttetek terülő tájról, viszont ez TÉVES. KÖDÖS! Ez egy HAZUGSÁG!

Látom a Júdabeli Oroszlánt, ahogy üvölt felettük, és ez felszabadítja az erősségüket és a hitük ébredését, hogy együttműködjenek Isten Igéjével és ígéreteivel, még jobban, mint eddig valaha. EGY KÉTSZERES HELYREÁLLÍTÁS van kiküldve most mindazok miatt, ami el volt lopva.

Az előtted terülő tájkép tele van gyarapodással, ígéretekkel, a Krisztusban való örömmel, bátorsággal, hegyeket mozgató hittel, felfrissüléssel és a hitben való légmélységesebb megnyugvással, ami MINDEN eddigi tapasztalatodat felülmúlja!!

Hallom az üvöltését: “A GYÖTRELEM MEGSZŰNIK!!!”

Ne ess kétségbe amiatt, amit elloptak, mert MOST Isten Szelleme felébreszt téged a hit megnövekedésére – egy vad hitre, ami ELKERGETI az ellenséget, és félelemmel fog menekülni, ahogy aláveted magadat Istennek és az Ő Igéjének, még elszántabban (Jakab 4:7-9), és meg fogod látni, hogy a KÉTSZERES helyreállítás és kárpótlás megérkezik hozzád mindenért, amit elloptak!


Forrás: Lana Vawser Ministries – FROM FEAR TO ANOTHER LEVEL OF FAITH

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: