Prófétai Áhítat, 2019. január 7.

Prófétai Áhítat
Faith Tabernacle of Kremmling, ft111.com
2019. január 7.

A TROMBITA, BILL BURNS

Kelj fel most, és szilárdítsd meg magadat hitben! Tedd meg, mert a Szentírás mondja el neked, hogyan kell kapni Tőlem!
Zsidó levél 11:1 A hit pedig a reménylett dolgoknak valósága, és a nem látott dolgokról való meggyőződés.
Zsidó levél 11:6 Hit nélkül pedig lehetetlen Istennek tetszeni; mert aki Isten elé járul, hinnie kell, hogy Ő létezik és megjutalmazza azokat, akik Őt szorgalmasan keresik.
Mindennél bizonyosabb, hogy meg fogom jutalmazni az erőfeszítéseidet, amiket a hitben való megszilárdulásért teszel. Felejtsd el a múltat, és lépj át ebbe az új időszakba hitben és hit által!
Filippi 3:13-14 Testvéreim, tudom, hogy még nem értem célba, de egyet teszek: elfelejtem azt, ami már mögöttem van, és teljes erővel igyekszem előre. Azért küzdök, hogy elérjem a célt, és megkapjam a győztesnek járó mennyei jutalmat, hiszen Isten erre hívott el bennünket a Krisztus Jézusban.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS

Legyél éber, és vedd észre az első apró mozzanatokat az isteni élet áramlatából. Először még alig észrevehető lesz, de ahogy hagyod, hogy ez az áramlat helyet kapjon a szellemedben, elkezd majd növekedni és kibontakozni, és az élet és inspiráció hatalmas folyama lesz belőle. Emlékezz rá, hogy annak készítesz helyet, hogy az Én életem megnyilvánulhasson benned, mondja az Úr. Zsoltárok 36:9 Mert nálad van az élet forrása, a te világosságod által látunk világosságot.

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: