A kárpótlás ajtaja most nyílik meg előttetek! Lana Vawser próféciája

VOLT EGY ÁLMOM ÉS HALLOTTAM, HOGY AZ ÚR AZT MONDJA: “A KÁRPÓTLÁS AJTAJA MOST NYÍLIK MEG ELŐTTETEK”

Lana Vawser
2019. 01. 10.

Múlt éjjel volt egy álmom, amelyben azt hallottam, hogy az Úr így szól nagy hangerővel: “A kárpótlás ajtaja most nyílik meg előttetek.” Tudtam, hogy az Úr határozatot hirdet Isten népe felett, és bejelentette egy újabb küszöb átlépését, illetve a belépést.

Az Úr szólt hozzám, hogy prófétáljam azt, hogy ez a KÁRPÓTLÁS AJTAJA most megnyílik előttetek. Úgy éreztem, hogy az Úr újra és újra ezt mondja: “Eljött az ÚJ NAP HAJLANA. Ami EDDIG VOLT, az többé már NEM LESZ!!!”

Az Úr háborút vív az ellenséggel szemben, és az ellened támadó dolgok ellen. Istennek a szenvedélyes helyreállítása és szenvedélyes visszafizetése jött el hozzád.

Az Úr azt hirdeti, hogy MOST meglátod az Ő igazságszolgáltatását, úgy, mint még soha. Az ellenség megfizet azokért a dolgokért, amiket rád dobált, és mert lopott, ölt és pusztított (János 10:10).

A kárpótlás ajtaja nyílik meg előtted, te pedig besétálsz a kártérítés, a helyreállítás és az Istentől jövő elégtétel nagyobb területére. TÖBBET fogsz visszakapni, mint amennyivel előzőleg rendelkeztél.

Isten mennyei rendeződése eljött az életedbe! Menj át HIT ÁLTAL a kárpótlás ajtaján, amely most nyílik meg előtted! Ne érd be SEMMI KEVESEBBEL, mint amit Ő mondott. Amit elvettek tőled, amit elloptak vagy megakadályoztak, azt Isten VISSZAADJA NEKED, csodálatosabb és természetfelettibb módon, mint ahogy azt valaha el tudnád képzelni.

SZÁMÍTS RÁ, hogy azok a dolgok most helyreállításra kerülnek Isten keze által!!!!

Itt az idő, hogy átmenj azon az ajtón, az isteni kárpótlás teljesen új időszakába!


Forrás: Lana Vawser Ministries – I HAD A DREAM AND HEARD THE LORD SAYING “A DOOR OF RESTITUTION IS NOW OPENING BEFORE YOU”

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

<span>%d</span> blogger ezt szereti: