Az álmok összefutnak! A késleltetés szellemének megkötözése – Cindy Jacobs

Cindy_Mike_Jacobs2_2015_500px
Cindy Jacobs és a férje, Mike / Forrás: The Elijah List

Az álmok összefutnak

Az Úr ezt mondja: “Gyermekeim, vajon nem mondtam meg nektek, hogy ne engedjétek meghalni az álmaitokat? Néhányan azért vannak elakadva, mert azt mondtátok nemrég: »Hát ez az álom már elúszott.« Vajon nem mondtam meg, hogy az álmok összefutnak? vajon nem mondtam meg, hogy vannak olyan imák, amiket imádkoztatok, amelyek most mind összeállnak?”

Egy intést érzek az Úr részéről, miszerint sokan hallottátok, amiket Ő mondott, viszont nem igazán hittétek el. Az Úr azt mutatja, hogy sokan vannak ma Krisztus testében, akik mélységesen csalódott állapotban vannak. Annyira tele van a szívetek hitetlenséggel, hogy eljutottatok arra a pontra, amikor a hitetlenség szelleme már le is győzött benneteket. Jézus nevében megkötözzük és megtörjük a hitetlenség szellemét.

Az Úr ezt mondja: “Nekem semmi sem túl nehéz. Ha elakadva maradsz, az azért lesz, mert nem alkalmaztad az Én alapelveimet.”

A késleltetés szellemének megkötözése

Emlékszem, egyszer átadtam egy üzenetet a késleltetés szellemével kapcsolatban. Egyik nap éppen a telefont tartottam, mert felhívtam egy bankkártya céget, és vártam, hogy választ kapjak. Nyugtalanul kocogtattam az ujjaimat, mert már bele voltam fáradva a várakozásba. Egyszer csak mintha a Szent Szellem megérintette volna a vállamat, és ezt mondta: “Tudod, efölött hatalmad van.” Úgyhogy megkötöztem a késleltetés szellemét, és elmondhatom nektek, hogy azonnal jelentkezett az ügyintéző.

A másik eset akkor történt, amikor a repülőm volt késésben. Nem szállt fel a gépünk. Már egy órája ott vártunk a kifutópályán, és még mindig semmi. Majd megszólalt az Úr: “Nézd, az időjárással van probléma; ezt el tudod intézni. És most kialakult egy problémás helyzet a késések terén is. Nos, mi lenne, ha egyszerűen megkötöznéd, és hatalmat vennél az időjárás fölött ott, ahová megy a géped, és megkötöznéd a késleltetés szellemét?”

Alkalmaztam azokat az eszközöket, amiket Istentől kaptam, és vajon mi történt? Nos, a pilóta felszállt a gépre, és így szólt: “El kell mondanom önöknek, hogy az időjárási helyzet fordulatot vett. Úgyhogy most már nem fogunk többet késlekedni; behozzuk a lemaradást.”

Előrehaladás a Világosság Királyságával

Nos, a következőt szeretném mondani nektek: itt van ez a késleltetés szelleme. Ez az, ami akadályozza az álmaitokat; ez az, ami akadályozza az összefutásukat. Az Úr ezt mondja: “Azt akarom, hogy szellemileg éles eszűek legyetek. Nem akarom, hogy csak úgy hagyjátok az életet elsodródni magatok mellett, és azt gondoljátok, hogy ez így természetes, amikor két királyságban élünk, a sötétség királyságában és a Világosság Királyságában. A sötétség királysága akadályozni akarja az álmaitokat, akadályozni akarja az előrehaladásotokat, a Világosság Királysága pedig azt akarja, hogy előrelépj; Isten hatalma azt akarja, hogy előrelépj.”

Atyám, köszönjük Neked, hogy most elfogadjuk, és hinni fogjuk, hogy semmi sem lehetetlen. Folyamatban van az álmok összefutása, folyamatban van a kárpótlás, és folyamatban van a jóindulat. Uram, mi ezt most átvesszük, és átvesszük a szellemi hírszerzést és a szellemi intelligenciát, amire szükségünk van, az életünk “SzQ”-ját.

Az Úr ezt mondja: “Van érzelmi intelligenciátok, van jellembeli intelligenciátok, de Én azt akarom, hogy magasabbra jöjjetek fel a szellemi birodalomban, és igazán megértsétek, hogy mi történik valójában körülöttetek.”

Ha ezt megteszitek, akkor meg fogjátok látni, ahogy Isten ígéretei elkezdenek megvalósulni, sorban, egymás után. Ámen, Isten áldjon meg benneteket!

Cindy Jacobs
Generals International
Email: generals@generals.org
Weboldal: http://www.generals.org


Forrás: The Elijah List és Generals International

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: