Tomi Arayomi prófétált a párizsi tűzről

Talán mindenki értesült már a tegnapi katasztrofális eseményről, a párizsi Notre Dame katedrális kigyulladásáról. A tűz következtében a katedrális tornya leomlott. 400 tűzoltó dolgozott az oltáson, és még most is folynak a mentési munkálatok. A legfrissebb hírek szerint úgy tűnik, a megmaradt szerkezetet meg tudják menteni.

Ami nekünk most különösen érdekes, hogy a Prophetic Voice TV facebook oldalán, amely Dr. Sharon Stone és a munkatársa, Tomi Arayomi szolgálata, az alábbi információkat lehetett olvasni ma reggel:

Isten megerősíti a szavát, a Tomi által március 12-én átadott próféciával kapcsolatosan! Azt kívánom, hogy ha legközelebb tűzben égő templomokról hallunk Párizsban, az Isten tüze legyen!

Tomi Arayomi március 12-i próféciája ezt tartalmazta:

“Ma reggel az Úr Párizsról beszélt hozzám! Kérlek emeljétek fel azt a nemzetet az imádságaitokban. Egyfolytában tüzet és tüntetést látok.”
(Közzétéve: ’19 március 12.)

57343560_1255591281275060_8706973490198085632_n

Tomi még azt fűzte hozzá ehhez, hogy a prófécia vége úgy szólt, hogy “Franciaországot Európa fazekává teszem” – az Ámós 3:7 hivatkozásával, amely a prófétai szolgálat szerepére vonatkozó közismert igeszakasz, miszerint “Az én Uram, az ÚR semmit sem tesz addig, míg titkát ki nem jelenti szolgáinak, a prófétáknak.” Majd azzal folytatja: “Isten egy utolsó ébredést indít el Franciaországban, hogy lehetőséget adjon a nemzetnek arra, hogy együttműködjön az Ő Szellemével, vagy pedig a világiassággal.”

Ezek alapján úgy gondolom, mindenképpen jól tesszük, ha megszívleljük a prófétai figyelmeztetést, és imádkozunk Franciaország szellemi felemelkedéséért.


Hivatkozás: https://www.facebook.com/propheticvoicetv/

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: