Dicséretével megtelik a föld! 70.000 keresztény ünnepel együtt Budapesten

Azok közé tartozol, akik már hosszú évek, vagy évtizedek óta imádkoznak ébredésért Magyarországon? Akkor biztosan te is örömmel látod azokat a megmozdulásokat, amelyek során már most is emberek ezrei és tízezrei gyűlnek össze az evangélium zászlaja alatt, Istent imádni, Jézus Krisztust, a Megváltót ünnepelni!

ezazanap2020

Ennek egy minden eddiginél lehengerlőbb, kiemelkedő eseménye lesz jövőre, 2020. július 18-án, amikor az új Puskás Ferenc Stadion ad otthont az Ez az a nap! rendezvényének. Úgy lehet tudni, hogy a focimeccseken kívül ez lesz az első nagyszabású, ünnepélyes esemény a felújított stadionban, ahol Jézus Krisztus nevét fogjuk felemelni, a Magyarországról és a határon túlról érkező emberek tömegeivel együtt.

“Dicséretével megtelik a föld!” – ahogy Habakuk megprófétálta (3:3), de talán ő sem tudta, hogy ez többek közt azt fogja jelenteni, hogy Budapesten 2020-ban:

egyszerre 70.000 ember tudja együtt ünnepelni a Királyok Királyát!

Imádkozzunk, és készüljünk erre nagy ünnepre, ahol együtt, egy szívvel és egy szájjal hirdetjük ki az Úr Jézus Krisztus hatalmát, dicsőségét és szeretetét!

További információk az Ez az a nap! weboldalán, valamint a Facebook eseménynél.

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: