Fordulatok és változások történnek a kapcsolataitokban – Lana Vawser próféciája

VANNAK DOLGOK, AMIKNEK EL KELL MENNIÜK, HOGY BELÉPHESS AZ ÚJ ÁRAMLATBA. VÁLTOZÁSOKRA VAN SZÜKSÉG AHHOZ, HOGY FELKERÜLJ AZ ÚJ LAPRA.

Lana Vawser

2019. április 23.

Az Úr már hosszú hónapok óta beszél hozzám arról, hogy “változásra” van szükség, valamint arról, hogy “helyet kell készítenünk az új számára” az életünkben. Nekünk, hívőknek, az a felelősségünk, hogy a füleink az Ő mellkasán legyenek, odafigyeljünk az Ő tanácsaira és bölcsességére, és hogy mindezt alkalmazzuk is az életünkben.

A mostani jelentőségteljes átmeneti időszakban, illetve ebben az új korszakban, újra meg újra ezt hallom az Úrtól:

“A dolgoknak MUSZÁJ megváltozniuk, nem maradhatnak úgy, ahogy eddig voltak. A dolgoknak SZÜKSÉGES megváltozniuk annak érdekében, hogy beléphessetek az ÚJBA, amit számotokra készítettem, hogy bekerüljetek és felkerüljetek arra az új lapra, amit nektek nyitottam meg.”

Az Úr keze most egy NAGYSZABÁSÚ átrendezést munkál az Ő népének az életében. Annak az ideje van, amikor úgy kell ÁTADNI magunkat, mint még soha. Annak az ideje van, amikor HAGYNUNK KELL, hogy az Úr elmozdítsa azt, amit el kell mozdítani. Hogy átrendezze, amit át kell rendeznie, és megrázza, amit meg kell rázni.

Hallottam, ahogy az Úr ezt mondta:

“Vannak dolgok, amelyeknek el KELL tűnniük, hogy beléphess az ÚJ ÁRAMLATBA!!!!”

Egy isteni ELENGEDÉS történik éppen most. Az Úr arra kéri az Ő népét, hogy vegyék le a kezüket bizonyos dolgokról, hogy engedjenek el olyan dolgokat, amelyek nem mehetnek veletek az újba.

Ez az “elengedés” SOK szinten történik egyszerre. A múlthoz való ragaszkodás elengedése történik. A megbocsátatlanság és sérelem elengedése történik. A valószerűtlen elvárások elengedése történik. Az aggodalmaskodás elengedése történik. A félelem elengedése történik.

A “régi tömlők” elengedése is most történik. Most történik annak a tehernek az elengedése, hogy “ezt így kell csinálni”, vagy “ezen az úton kell járnod”, vagy “ezzel az emberrel kell menned”, az emberi elvárásoknak le KELL dőlniük. Az Úr azt a felhívást intézi a népéhez, hogy ENGEDJÉK EL azokat az elvárásokat, amelyeket emberek építettek és emberek vezetnek, amik “ember alkotta utak”, és nem az az út, amelyen az Ő Szelleme vezet, hogy az ENGEDELMESSÉGBEN és az elengedésben, és Jézus követésében amerre Ő megy és amerre Ő vezet, ebben megláthassák, hogy milyen sok gyümölcs, gyarapodás, jóindulat és áldás található, ami nem hasonlít semmihez, amit eddig ismertetek.

VÁLTÁSOK A KAPCSOLATOKBAN

SOK olyan kapcsolat van, amelyben éppen most történik egy váltás. Ne küzdj azért, hogy megtarts egy olyan kapcsolatot, amelyben az Úr keze által történik változás.

Hallottam, ahogy az Úr ezt mondta:

“Egy váltás és változás történik a kapcsolatokban, és bizonyos kapcsolatokat nem lehet bevinni arra az új helyre, amit a népemnek készítettem.”

Sokatokat, akik ezt olvassátok, az Úr új irányokba vezet, és úgy érzitek, hogy olyan kapcsolatok, amelyek eddig közel álltak a szívetekhez, és néhány olyan, amelyhez szeretettel ragaszkodtok, elkezdenek megváltozni. Érzitek a változást, érzitek a váltást, nem történt semmi megbántás, sérelem vagy összezördülés, csak úgy érzitek, hogy fordul és változik a kapcsolat, és azon tűnődtök egy ideje, hogy mi történik most.

Az Úr azt mutatta nekem, hogy bizonyos barátságoknak van egy megszabott IDŐSZAKA, és sokaknál most van a barátságok időszakának a LEZÁRULÁSA, de hallom, ahogy az Úr azt mondja: “BÍZZATOK BENNEM!”

Mert ahol ezek a barátságok fordulatot vesznek és megváltoznak, és valami újba lépsz át, és új irányba indulsz, ott az Úr új embereket hoz, hogy körülötted legyenek a vándorutad következő részében. Igen, ez fájdalommal is jár, az elengedést is fel kell dolgozni, de ahol az Úr azt mondja, hogy “engedd el”, ott tedd meg, mert vannak, akik nem mehetnek veled oda, ahová mész. Ne hátráltasd az Úr által neked készített új dologba való átmenetel folyamatát azzal, hogy olyan kapcsolatokhoz ragaszkodsz, amelyekre Ő egyértelműen azt mondja, hogy engedd el.

ELKERÜLHETETLENÜL FONTOS az Úr bölcsességére figyelni most, a kapcsolataid miatt és azok miatt, akik az utadon veled tartanak. Hallottam, ahogy az Úr ezt mondta: “EGY VÁLTÁS TÖRTÉNIK A BELSŐ KÖREITEKBEN”, ezek közül a belső körök közül néhányban váltás és változás kell, hogy történjen ahhoz, hogy átléphessetek az újba.

A kapcsolatokban történő fordulatok és sok “BELSŐ KÖRBEN” történő fordulatok közben egy olyan bensőséges kapcsolat alakul ki az Úrral, ami ki fog virágozni, és egy mélyebb egység fog kialakulni azokkal, akiket az Úr hoz az életedbe. Isten erősebb közösséget és egységet épít fel az életedben, az Úr megerősíti az egységet az életedben, viszont némelyeknél ez másképp történik, mint ahogy gondolnátok.

HALLOD A GYARAPODÁS HANGJÁT?

Hallottam, ahogy az Úr ez mondta:

“Hallod a gyarapodás hangját?”

Az Úr olyan gyarapodást hoz, mint még eddig soha, és szerető Atyaként bölcsességet és tanácsokat ad, hogy hogyan kell Vele együtt mozdulni, és Vele együttműködve átadni magunkat, hogy képesek legyünk elhordozni ezt a gyarapodást. A hirtelen változások, a hirtelen útirányváltások, az Ő visszhangzó kiáltása, hogy “GYERTEK KI” olyan dolgokból, amelyekben benne voltatok és amelyekben részt vettetek, mindez azért izgalmas, mert az, amibe most léptek át, csodálatosabb és nagyszerűbb, mint ahogy valaha el tudnátok képzelni. Ez a gyarapodás. A mélyre ható metszés, ami most történik, egyszerűen azért van, hogy megláthassátok a gyarapodó gyümölcsözést az életetekben. Fel kell kelnetek, és engedelmeskednetek kell annak érdekében, hogy MEGÉRKEZHESSETEK abba a gyarapodásba, amit számotokra készített.

Adjátok át magatokat! Adjátok át magatokat! Adjátok át magatokat!

Egy zengő hang visszhangzik a mennyből, hogy ADJÁTOK ÁT MAGATOKAT!!! Az ALÁZAT a KULCS, és az EGYETLEN kulcs ebben az új korszakban.

“Az Örökkévaló tisztelete és félelme bölcsességre tanít, és a megtiszteltetést az alázatosság készíti elő.” – Példabeszédek 15:33 (EFO)

“Az Úr félelme a bölcsesség ismerete, és a tisztességnek előtte jár az alázatosság.” – Példabeszédek 15:33 (KSZE)

Figyelj az Úr tanácsaira, kövesd az Ő bölcsességét az “elengedésben” és az “átrendezésben”, mert Ő a jóindulat új helyére vezet, valamint a Vele való együttműködésbe, hogy az Ő Királysága a felépüljön és az Ő Dicsősége megmutatkozzon. Figyeld meg, ahogy Jézus neve magasra emelkedik és megdicsőül az életedben és az életed által, azáltal, hogy engedelmeskedsz az Ő bölcsességének és tanácsainak.


Forrás: lanavawser.com – SOME THINGS HAVE TO GO IN ORDER TO MOVE IN THE NEW FLOW. THINGS NEED TO CHANGE TO MOVE IN THE NEW PAGE.

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: