ÚJRA VEGYÉTEK A KEZETEKBE A TOLLATOKAT ÉS A LÁTÁSOTOKAT!

ÚJRA VEGYÉTEK A KEZETEKBE A TOLLATOKAT ÉS A LÁTÁSOTOKAT!

Lana Vawser

2019. 06. 13.

Az Úr szólt hozzám ezen a héten, hogy Krisztus testében sokan letették a “tollat” és a “látásukat”, egy nagyobb csüggedés miatt, ami ellenük támadt abban a csatában, amit ki kellett állniuk.

Olyan csüggedés és olyan megfáradás jött rájuk a harc miatt, hogy elfordították a tekintetüket a látástól, letették, és a tollat félretették.

Az Úr megmutatta, hogy sokan érzik úgy egy ideje, hogy ezzel a csüggedéssel és megfáradtsággal kell foglalkozniuk a szívükben, és “érzelmi megfáradásnak” vették.

Valóban van valamilyen mértékű érzelmi megfáradás és csüggedés is, amit sokan tapasztalnak, de van egy konkrét terve az ellenségnek, amivel pontosan most akarja elcsüggeszteni és lefárasztani Isten népét.

Azt hallottam az Úrtól, hogy “AKTIVÁLNI!!!!” Úgy tudjátok áttörni magatokat ezen a megfáradáson és ezen a csüggedésen, hogy folyamatosan AKTIVÁLJÁTOK MAGATOKAT az Úrral, mindegy, hogy néz ki ez nálatok. Akár dicsőítéssel, akár az Igével, akár “soaking” áztatással, bármi is legyen az, muszáj aktiválni magatokat!

A csüggedés és a megfáradtság megpróbálja elérni, hogy visszaessetek a szunnyadásba, és hogy ne aktiváljátok magatokat az Úrral olyan tudatosan, ahogy korábban tettétek.

Barátaim, ITT VAN a fordulat! Nem közeledik, hanem ITT VAN! RAJTATOK VAN!!!!!!!! Egy jelentőségteljes kísértés történik most a harc folyamán, és a kialakult nyomás hatására, hogy megmaradjatok a PASSZIVITÁS helyén, leválasztva a látástól és a TOLLATOK kézbe fogásától.

SOKAN vagytok, akik arra vagytok elhívva, hogy most írjatok, de félretettétek a tollatokat, mivel elveszítettétek a látást, elfordítottátok a tekinteteteket a látástól. Nézzetek vissza Jézusra, nézzetek a szemébe, és kérjétek meg, hogy újra juttassa eszetekbe a látást.

Most van az ideje ÁTNYOMULNI! Itt az idő VADUL átnyomulni a látásba, amit istentől kaptatok. Itt az idő VADUL VISSZALÖKNI azt, aminek a hatására elfordítottátok a tekinteteteket a látástól és letettétek a tollat. Az AKTIVÁLÁSBAN történik meg, hogy ez a dolog megtörik és fordulatot vesz.

A PASSZIVITÁSBAN a teher egyre nehezebb lesz. NYOMULJ, NYOMULJ, NYOMULJ! Ez nem erőlködés, ezzel nem megelőzöd az Urat, hanem ez az, amivel vadul aktiválod magad a Krisztusnak való engedelmességben és abban, amit Ő mondott neked, amit meg kell tenned ebben az időszakban, és hogy NEM HAGYOD, hogy a csüggedés és a megfáradás meglopjon téged. Még beljebb jutsz az örökséged, a palástod és a keneted területén.

KÍGYÓK ÉS LÉTRÁK

Nemrég láttam a “KÍGYÓK ÉS LÉTRÁK” játékot, és amikor megnéztem, a Szent Szellem ezt mondta nekem: “Ahol kígyók próbálták lehúzni az Én embereimet, és elhúzni a látástól és az írástól, amire elhívtam őket, ott a kígyók most vannak elűzve, és Én LÉTRÁKAT állítok fel Szellemben. Az átélések létrái, a felgyorsulás létrái, a gyarapodás létrái, valamint a felfokozott látás és tisztánlátás létrái.”

“Ahol a kígyók megpróbálták leszedni a népemet, ott most magasabbra emelem a népemet a Bennem való hatalmuk kijelentésében és a látásukban, ahogy az Én szemeimen keresztül látnak. Nem fogják többé lent tartani őket ezek a kígyók, hanem felülemelkednek, és magasabbra lépnek Bennem, mint valaha voltak, ezért az ellenség támadásai fölött fognak élni, amelyek egykor még lefogva tartották őket.”

Barátaim, ha elfordítottátok a tekinteteteket a látástól, ha letettétek a tollatokat, ha letettétek a látást emiatt a súlyos csüggedés és megfáradás miatt, akkor AKTIVÁLJÁTOK MAGATOKAT, és INDULJATOK ELŐRE tudatosan, engedelmeskedve annak, amire az Úr hívott el. A törés “menet közben” fog megtörténni.

A LÁTÁS MOST KÉSZÜL VIRÁGOT HAJTANI ÉS TELJESEN VIRÁGBA BORULNI

A látás, amit az Úrtól kaptatok, hamarosan virágot hajt és virágba borul. Azok a dolgok, amelyeknek a megírására elhívott az Úr, hamarosan virágot hajtanak és virágba borulnak, és Krisztus jó illata még erősebben fog kiáradni, mint valaha, a látás és a toll által. Olyan dolgok megtörténtét fogjátok látni, amiket ezelőtt még soha nem láttatok. Isten titkairól fogtok írni (Példabeszédek 25:2), amelyeket még soha nem írtatok meg. Olyan jóindulatot fogtok tapasztalni a látáson és a tollon, mint még soha.

Hiába próbálták a kígyók gúzsba kötni a látásotokat és a tollatokat, most meg fogjátok látni a felgyorsulás, az ellátás és a jóindulat létráját.

Az Úr azt mutatta, hogy sokan félretették a “naptárukat” a nagy reménytelenség miatt, és abbahagyták a látással kapcsolatos tervezgetést, de most itt az idő újra elővenni a naptárt, és tervezgetni a Szent Szellemmel, mert Isten jóindulata sok ajtót készül megnyitni az Ő látása előtt tiáltalatok, hogy annál is messzebbre és szélesebb körben terjedjen el, mint ahogy azt képzeltétek, és itt az idő helyet készíteni a gyarapodás számára, és hogy ne fussatok el a látás elől a csüggedés és a megfáradás miatt.

Rázzátok le a dicsőítés által, rázzátok le Jézus nevében, és FUSSATOK ANNAK AZ IRÁNYÁBA, aminek a megcselekvésére elhívott benneteket. Ő meg fog tartani benneteket, és nagyobb megerősítést fogtok tapasztalni, mint eddig bármikor.

Isten ereje fog áradni a látásban és a látás által, amit Tőle kaptatok, hogy egy olyan megkönnyebbülés hozzon nektek, amilyen mg soha nem tapasztaltatok. Ezt Ő fogja megtenni!

A látás és a toll körüli harc intenzív volt eddig, de Isten kivirágzó jóindulata és Dicsősége, ami meg fog mutatkozni, messze felülmúlja ezt a harcot.

Most nem annak az ideje van, hogy elfussatok a látás ELŐL, hanem annak, hogy a látás FELÉ FUSSATOK.


Forrás: Lana Vawser Ministries – PICK UP YOUR PEN AND VISION AGAIN!

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: