Ajtó nyílik Isten Dicsőségére – Doug Addison prófétai üzenete

DougAddison-253x300
Doug Addison

Az utóbbi hónapokban egyfolytában új kapukat és bejáratokat látok megnyílni a szellemi világban. Ez fordulatot fog hozni a szellemi atmoszférában azoknak az életében, akik elcsüggedtek, és az elnyomottság és lehangoltság súlyos támadása alatt állnak. Minden egyes hónapban más és más ajtót látok megnyílni a Mennyben, amely lehetőséget szabadít fel az emberek számára, hogy kikerüljenek a mostani súlyos támadások és csalódások időszakából.

 

Isten válaszokat bocsát ki

“Kiálts hozzám és felelek neked; és nagy dolgokat jelentek ki neked, és hozzáférhetetleneket, melyeket nem ismersz.” Jeremiás 33:3 KECS

A szellemi atmoszféra megérett és készen áll arra, hogy meg tudd hallani Istent. Soha nem láttam még ennyire megnyílva az egeket, de ez csatával is járhat. Kérd az Urat, hogy beszéljen hozzád, és figyeld meg, milyen gyorsan jönnek a válaszok!

Lehetőségek nyílnak meg

Itt az ideje birtokba venni az elhívást és az örökségeket, amelyek jogosan a tiéid. Itt az ideje, hogy átkelj a túloldalra, abba az új időszakba, ahol új felhatalmazást kapsz az Úrtól.

Én megyek előtted, a rögös utat elegyengetem, az ércajtókat betöröm, és a vaszárakat leverem. Ézsaiás 45:2 MBT

Ez a hónap a lehetőségek új időszakát nyitja meg. Az Úr már most előtted megy, és egyengeti az utat előtted. Az akadályokat és az eddig ellened forduló dolgokat elteszi az útból.

Neked adom a sötétség kincseit, az elrejtett drágaságokat, hogy megtudd: én vagyok az ÚR, aki téged néven szólított, Izráel Istene. Szolgámért, Jákóbért, választottamért, Izráelért szólítottalak neveden, híres nevet adtam neked, noha nem ismertél. Ézsaiás 45:3-4 MBT

Isten terveket és stratégiákat bocsát ki, hogy törlesztve legyen a veszteséged, és segítsen felkészülni arra, ami most következik. Stratégiákat láttam, felgyorsult áldásokat és jóindulatot, ahogy lefolynak a Mennyből. Az, hogy mindezt át tudd venni, leginkább azon múlik, hogy felveszed azt a pozíciót, hogy az új dolgokat várod, és nem adod fel, és nem hiszed el azokat a hazugságokat, hogy kudarcot vallottál, vagy hogy úgysem fog sikerülni.

Az Úr szellemi előléptetéseket bocsát ki, amelyek már felborították azt az ellenállást, ami szembehelyezkedett veled. Ezek az előléptetések felhatalmazást hoznak magukkal, amelynek segítségével úgy tudsz imádkozni, hogy eredményeket is láss.

Az alázat a kulcs

Ezért az lesz a legnagyobb Isten Királyságában, aki megalázkodik, és olyan lesz, mint ez a gyermek. Máté 18:4 EFO

Gyakran történik, hogy úgy kapom meg hónapról hónapra a prófétai üzenetet, hogy én magam is átmegyek rajta. Amikor ezt az üzenetet kaptam, az harcokkal járt. AHogy az autómat vezettem és szellemben imádkoztam, azt kérdeztem az Úrtól: “Mi a kulcsa annak, hogy kijussak ebből az időszakból?” Akkor megláttam egy nagy feliratot egy épületen, amely így szólt: “Legyél Alázatos”. Ez a felirat egy italbolt falán volt, az Úr pedig azt mondta: “Ha megalázod magad, akkor szokatlan helyeken fogsz áldásokat találni.”

Az utóbbi időkben többször is végig kellett mennem az alázat útján. Ez azt jelenti, hogy gyorsan ismerd be, ha tévedtél, térj meg, és ne legyél dühös, ha az emberek rosszat tesznek veled. Az alázat egy olyan dolog, amit manapság nem tanítanak nekünk ezen a világon.

Felüdülés jön

Azután bevitt engem az északi kapun a templom elé, és láttam, hogy az ÚR dicsősége betöltötte az ÚR házát, én pedig arcra borultam. Ezékiel 44:4 MBT

Júniusban volt egy átélésem az Úrral, és láttam egy ajtót, amin 444 volt. Előtte rendszeresen volt, hogy az órán a 4:44 időpontot láttam meg. Volt egy látomásom egy megnyíló ajtóról szellemben, ami beengedi az életedbe Isten dicsőségének az újabb szintjeit a gyógyulásra, a helyreállításra és a felüdülésre. Ez nagyon hamar eljön, és megeleveníti azokat, akik megfáradtak és sebzettek.

A felbátorodásra való idő van most, még akkor is, ha az ellenkezőjét érzed! Isten arra készül, hogy hirtelen cselekedjen az életedben.

Áldás,

Doug-sig


Az eredeti cikk, a borítókép és a Doug-szignó forrása:
dougaddison.com / Prophetic Word: The Gateway to the Glory of God

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: