Itt az idő kockáztatni! – Cindy Jacobs prófétai üzenete

Cindy Jacobs // 2019. 08. 01.

Cindy Jacobs 2019 augusztus
Cindy Jacobs, Generals International

Sziasztok! Ahogy ma reggel imádkoztam a barátaimért, és az emberekért Krisztus testében, az Úr gyorsan ezt a kijelentést adta: Itt az idő kockázatot vállalni.

A Szent Szellem azt mondja, hogy sok olyan alkalmatok adódik az életetekben, amikor biztosra akartok menni. Néha jó dolog biztosra menni, de az Úr azt mondja: “Hívlak titeket, hogy evezzetek ki a mélyre. Hívlak titeket, hogy vágjatok bele abba a vállalkozásba. Hívlak titeket, hogy bátran beszéljetek az embereknek Jézusról. Nem annak van az ideje, amikor csendben kell lenni. Nem annak van az ideje, amikor vissza kell fogni magatokat. Annak van az ideje, amikor egy nagyobb kibocsátásnak kell történnie. Annak van az ideje, amikor meg akarok változtatni dolgokat az életetekben.”

Atyám, én bátorságért imádkozom. Azért imádkozom, hogy a Szent Szellemed ereje szálljon a te népedre most.

Az Úr ezt is mondta nekem: “Ti azt mondanátok: ‘De én félénk vagyok.’ De Én azt mondom nektek, hogy Én soha nem vagyok félénk, úgyhogy ne ti irányítsatok! Lépjetek ki a komfort zónátokból, és engedjétek, hogy Én irányítsalak titeket! Meg fogjátok látni, hogy segítek nektek előretörni és eredményeket elérni olyan területeken, ahol még soha nem tudtatok.”

Ezért az Úr azt mondja: “Nincs többé komfort zóna! Nincs többé egy helyben maradás! A szentírás élő vize és a keresztény élet soha nem stagnál. Mindig szabadon áramlik. Némelyikőtök régebben jobban benne volt az evangelizálásban; némelyikőtök régebben bátrabb volt a prófétai üzenetek átadásában. Némelyikőtök mostanára visszafogta magát, és a középszerűség zónájában van most. Nem akarom, hogy középszerűek legyetek. Azt akarom, hogy forrók, tüzesen izzó állapotban legyetek Értem. Úgyhogy kockáztassatok! Legyetek hajlandóak nekivágni. Vállaljátok azt a kockázatot.”

Az Úr azt mondja: “Ha követtek és hallgattok a hangomra, és ugortok, amikor azt mondom, hogy ugorjatok, és elindultok, amikor azt mondom, hogy induljatok, akkor meglátjátok, hogy megnyitok ajtókat, amelyeket nem lehet bezárni. Ez a nyitott ajtók időszaka. Ez az új kezdetek időszaka. Ez az az időszak, amikor “új újat” cselekszem, az újnak a kettős mértékét, de ehhez szükségem van arra, hogy ti is részt vegyetek benne. Úgyhogy ugorjatok, amikor azt mondom, hogy ugorjatok.”


Forrás és az eredeti videó megtekinthető: generals.org – It’s Time to Take a Risk – Cindy Jacobs