Illés, Elizeus és a növekedés (Videó)

Mi volt Elizeus próféta titka? Hogyan növekednek Isten emberei a Királyságban?

Ha lemaradtatok a Budapesti Próféta Suli szeptemberi alkalmáról, a BPS Facebook oldalán is megtaláljátok az ott elhangzott igei üzeneteket, ahová most már a harmadik is felkerült. Ebben a növekedésről van szó Isten Királyságában, a történelem két kiemelkedő prófétájának az életében megismerhető igazságokkal és kijelentésekkel.

A 39 perces videó első 4 perce technikai okok miatt visszhangos (csak a kamera mikrofon hangja hallható), de jól érthető, a folytatás viszont jó minőségű.

Hála a mi Urunknak, Jézusnak, hogy nagy kegyelméből megvalósulhatott ez a szolgálat, illetve hogy a technikai problémák ellenére végül ki tudott jönni ez a videó is. Köszönöm a technikai háttérmunkát Lakatos Zolinak és Nemes Dávidnak!

Külön köszönet Kiss Eszternek, a Belvárosi Gyülekezet dicsőítésvezetőjének a kenetteljes hangszeres szolgálatáért a beszédem alatt végig, hogy ezáltal még könnyebben tudtam prófétai kenet alatt szolgálni.

Hálásan köszönöm a lehetőséget és a támogatást Dombó Zsoltnak, a pásztoromnak, a BPS vezetőjének, hogy részt vehetek egy ilyen fantasztikus munkában. És köszönöm a kitartó, bátorító támogatást a mentoromnak is, Mikes Attilának, az országos Próféta Suli vezetőjének.

Vegyetek áldást ti is ebből az üzenetből. Istené, az Atyánké minden dicsőség!

–Országh György
a Prófétai Napló szerkesztője

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: