Doug Addison: Isten most hangol rá téged az életed új időszakára.

2019. december 6. Doug Addison

Ha úgy érzed egy ideje, hogy vajúdsz, és a fájdalom és szenvedés idejét éled, akkor jó hírem van számodra. Az a nehéz időszak, amiben sokan benne vagyunk, valóban a visszájára fog fordulni.

Igazán mondom nektek: akkor majd sírtok és jajgattok, a hitetlenek ellenben örülnek. Szomorúak lesztek, de szomorúságotok hamarosan örömre fordul. Amikor az asszony világra hozza gyermekét, szenved, mert eljött a szülés ideje. Azonban miután megszületett a gyermeke, már elfelejti minden szenvedését, mert a gyermeknek örül, aki a világra jött. János 16:20-21 EFO

Ugyanúgy, ahogy Krisztus születését ünnepeljük ebben a hónapban, az Úr új dolgokat szül meg benned, és olyan dolgokat hoz el, amelyekre el lettél hívva, és amelyek miatt meg lettél teremtve. Sokak számára most lesz kijelentve, hogy miért jött a földre. Ezek az Életed Rendeltetésének a Könyvei. Lehet, hogy zavarosnak látszik és érződik az életed, de bízz benne, hogy Isten a te érdekedet keresi, és befedez téged ezalatt az átmeneti idő alatt.

Minden szépen elkezd leülepedni, ahogy te is belekerülsz az Új Év kerékvágásába. Az új dolog megszülésének a fájdalma örömre fordul. Fontos lesz, hogy eljuss arra a helyre, ahol a jót látod, és nem a rosszra koncentrálsz. Ez drámai mértékben fogja megváltoztatni a dolgokat számodra.

Egészen biztosak vagyunk benne, hogy minden összedolgozik azoknak a javára, akik Istent szeretik – akiket ő a saját terve szerint elhívott. Róma 8:28 EFO

Publikáltam egy Prófétai Üzenetet 2019 novemberére – Isten feltárja a Rendeltetésed Könyvét – amelyben háromféle könyvről van szó, amelyek megnyílnak a Mennyben ebben az évben: a Megértés Könyvei, a Sátán Tervének a Könyvei, valamint a Rendeltetés Könyvei. Isten nagyobb megértést küld a rendeltetésedre, feltárja az ellenség terveit, és stratégiákat ad neked, hogy felülkerekedj az akadályokon.

Isten nagyobb megértést küld a rendeltetésedre, feltárja az ellenség terveit, és stratégiákat ad neked, hogy felülkerekedj az akadályokon.

Felszabadítva az előző időszak alól

Néhány éve volt egy mennyei átélésem, amely a 2018-ra szóló prófétai üzenetemben is szerepelt. Ugyanezt láttam történni most is.

Volt egy látomásom, amelyben embereket láttam az egész világon, ahogy leragadtak a korábbi időszakokban, és nem igazán tudták, hogyan kellene tovább lépni. Sokan érzik, hogy valami többre vannak elhívva, de nem láttátok meg eddig a megvalósulását.

Ebben az átélésben jött egy angyal ezüst kulcsokkal a kezében, és leoldotta az emberekről a láncokat. Amint ez az angyal felnyitotta a láncokat, megláttam egy másik angyalt, akinél egy csomó szerződés és megállapodás volt, amelyek ezekkel a láncokkal voltak megkötve.

Olyanok rakták ezeket az emberekre, akik nem értették meg őket, vagy megirigyelték őket. A láncok és a szerződések visszatartották őket az előre haladástól, az életük számos területén. A legtöbben észre sem vették, hogy ilyen kötöttségek vannak rajtuk.

Ujjongás és győzelem hangja zeng az igazak sátraiban: az ÚR jobbja hatalmasan munkálkodik! Fölemelte jobbját az ÚR, az ÚR jobbja hatalmasan munkálkodik! Nem halok meg, hanem élek, és hirdetem az ÚR tetteit. Zsoltárok 118:15-17 MBT

Isten felnyitja a láncokat, amelyek visszatartották az embereket az előre haladástól.

Hirtelen az történt, hogy az emberek örömkiáltásai és győzelmi kiáltásai hatására lehullott a csüggedés. Némelyek már annyira elgyötörtek voltak, hogy már ott tartottak, hogy feladják, és azt akarták, hogy Isten vigye őket a Mennybe. De mindezeknek vége szakadt!

Megfigyeltem, ahogy sokan elkezdtek kiabálni és Istent imádni. Ekkor felállt az Úr, felemelte a kezét, és nagy hangon így szólt: “Nyissátok meg az igazság kapuit!”

Nyissátok ki előttem az igazság kapuit! Bemegyek, és hálát adok az ÚRnak! Ez az ÚR kapuja: igazak mehetnek be rajta. Zsoltárok 118:19-20 MBT

Jézus így szólt: “Teljesítem minden nektek tett ígéretemet. Amikről beszéltem nektek, azok most jönnek, és Én megszabadítalak benneteket a láncoktól, amik eddig lefogva tartottak. Most hangollak rá benneteket az életetek most következő időszakára. Maradjatok közel Hozzám, és figyeljétek meg, ahogy a viharok közepette munkálkodom. Ez az az ajtó, ami elvezet benneteket arra, amire valójában meg lettetek teremtve.”

Az a kő, amelyet az építők megvetettek, az lett a sarokkő. Az ÚRtól lett ez, csodálatos a mi szemünkben. Zsoltárok 118:22-23 MBT

Sok embert láttam, akik megszabadultak a múlt láncaitól és kötöttségeitől, és azok most átözönlöttek a 118. Zsoltárnak ezen az új kapuján, az Igazság Kapuján. Új szabadságot és célt kaptak, és kezdett visszatérni az erejük. Sokukat azért vetették meg, mert nem illettek be mások közé. Isten most összegyűjti azokat, akik kilógnak a sorból és a megvetetteket, és valami újat épít belőlük. [Átélés vége.]

Itt az idő, hogy örömmel kiálts, még ha nem is látod Isten tervét, vagy kemény támadások alatt állsz. Ahogy előretörsz az imádkozásba és Isten dicséretébe a körülményeid közepette, hamar meg fogod látni az áttörést, amire szükséged van.

Ahogy előretörsz az imádkozásba és Isten dicséretébe a körülményeid közepette, hamar meg fogod látni az áttörést, amire szükséged van.

Készülj fel rá, hogy be fogsz lépni egy új időszakba!

Áldás,

Doug Addison

DougAddison.com

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: