Lépj ki a csónakból! Mikes Attila prófétai üzenete

Mikes Attila, a magyarországi prófétai mozgalom vezetője közzétette prófétai üzenetét a 2020-as esztendőre, amit itt olvashattok:


82331670_2968970016460970_4304133782706847744_o
2020

Lépj ki a csónakból !

Kezdd úgy ezt az évtizedet, hogy kilépsz a csónakból !

Péter rizikót vállalt, amikor kilépett a csónakból.

Bekerült Jézus erőterébe és megszűnt a gravitáció.

Jézus megváltoztatott egy fizikai törvényt, egy ember hite miatt.

Lépj ki a csónakból, lépj ki a hitednek egy új szintjére, hogy Jézus természetfeletti szintre vigyen.

  1. Próféták, lépjetek ki a képzés szintjéről a demonstrálás szintjére. Vigyétek be Isten népét a várakozásból a cselekvés szintjére. A Vörös tengernél várni kellett, hogy kettéváljon a tenger, a Jordánba bele kellett lépni, hogy megálljon a folyó. 2020 a belépés éve, amikor nem várni kell, hanem belépni a lehetőségek, a rizikók, a lehetetlenségek lehetőségébe.
  2. 2020 az egységnek egy új szintje, amikor nem csak ábrándozunk arról, hogy az egység áldást és életet hoz, hanem élvezzük az áldás gyümölcseit. Megtapasztaljuk az isteni matematikát, hogy egy legyőz ezret, kettő pedig tízezret. Az egység nem csak egy lehetőség lesz a vezetők számára, hanem egyetlen lehetőség lesz ahhoz, hogy Isten áttörést hozzon nemzeti szinten.
  3. 2020 az az év, amikor folytatódik az igaz és hamis Egyház kettéválása. Ez elsősorban szellemi szinten történik, de a média egyre több meghökkentő hírt közöl az Egyház visszásságairól. A mi dolgunk az, hogy kiálljunk Jézus Krisztus igazsága mellett és kompromisszum nélkül hirdessük, Ő az Úr. Ez egyre nagyobb ellenállást fog kiváltani.
  4. 2020 sok gyülekezet számára az az év, amikor választás elé lesz állítva, hogy megmarad egy ringó csónaknak, vagy vízre lép, hogy megtapasztalja Jézus csodáit.
A mi döntésünk az, hogy megmaradunk az elhívásunk egy biztonságos szintjén, ami nem biztonságos, vagy kilépünk a kihívások szintjére, ami sokkal bizonytalanabb mégis biztonságosabb.

Lépj ki a csónakból, ragadd meg a csodák, az isteni lehetőségek magasabb szintjét !

Áldással !

Mikes Attila

Megjelent a PrófétaSuli csoport felületén, 2020. január 14-én

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: