Idén 10 éves a Prófétai Napló!

2010 elején indult útnak ez a prófétai blog, amit akkor még egyszerűen “Gyuri naplójának” neveztem, majd egy idő elteltével a nevében is egyértelműen felvállaltam a rendeltetését – hogy ez a Prófétai Napló.

Már előtte is voltak próbálkozások, de az archívumként azóta is fellelhető oldalakon is nyomon követhető a rendszeres megjelenés kezdete – 2010 márciusában, először egy rövidebb saját írással, majd Bill Burns és Marsha Burns által közölt üzenetek fordításával elindult az a munka, amit ma már több ezren követnek naponta. (Látogass el a PN Facebook oldalára is!)

Prófétai Napló 2017 fb borítókép

A Prófétai Áhítatok mellett más próféták szolgálata is elkezdett megjelenni, később különböző cikkek, hírek, érdekességek is helyet kaptak. A kiemelkedő olvasottságú cikkek közé tartozott például a két eltérő irányzatot képviselő híres szolgáló, Michael Brown és Joseph Prince szeretetteljes társalgásáról, egymás megértéséről és tiszteletéről szóló írás volt. (Ez 2017-ben jelent meg, amit az archív oldalról újra megjelenítettem a jelenlegi weboldalon is 2018-ban. A cikk több mint tízezer megtekintést kapott.) Példájuk bizonyosan jelentős hatást ért el Krisztus testében, az Úrban való igazi szeretet-egységre való törekvés terén.

Egy-egy nagyobb érdeklődést kiváltó konferenciáról, különböző könyvek megjelenéséről, valamint a magyarországi és a nemzetközi prófétai mozgalom eseményeiről is kezdtek megjelenni a híradások a PN oldalain, illetve interjúk a mozgalom szereplőivel.

Videó interjúk is készültek, Joshua Mills-szel, valamint Tomi Arayomival, amelyek szintén komolyabb érdeklődést váltottak ki az olvasókban – azaz bennetek…

Tomi interjú kép 2

Szeretném megtudni a véleményeteket, hogy most, tíz év eltelte után, melyik cikk/cikkek vagy más posztok jelentettek sokat nektek az elmúlt évekből? Írjátok meg a tapasztalataitokat, véleményeteket, sőt, a javaslataitokat is örömmel veszem!

Hálás vagyok az Úrnak, hogy adott rá indíttatást, látást, erőt és minden kegyelmet, hogy ezt a szolgálatot végezhetem, hiszem, hogy az Ő királyságát és akaratát mozdítja elő ebben a nemzetben a Prófétai Napló. És nektek is köszönöm az érdeklődést, valamint az eddigi építő, segítő üzeneteiteket, hozzászólásaitokat, az imákat és bátorításokat, a szellemi és testvéri támogatásotokat, a lájkokat és a megosztásokat – egyszóval mindent, hogy itt vagytok ti is, és együtt épülünk és munkálkodunk a Királyságot építve!

Továbbra is szükség van rátok, a szívetekre, a részvételetekre, a hitetekre, a szellemi egységetekre –  hogy egyre jobban terjedjen a prófétai szolgálat hitelessége és ereje a hívők életében, és azon túl!

Országh György
a Prófétai Napló szerkesztője

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: