Súlyos koronavírusos beteg bizonysága: “Isten a tüdőmbe fújt és meggyógyított”

Miután ijesztő diagnózist állapítottak meg az orvosai, Clay Bentley átélte Isten gyógyító leheletét. Szó szerint.

A LightWorkers számol be egy cikkben annak az amerikai férfinak a gyógyulásáról, aki a FoxNews élő adásában mondta el a történetét.

Március 25-én ismerhették meg a FoxNews nézői a Georgia államban élő nyugdíjas sheriff-helyettes, Clay Bentley által átélt csodát. Néhány hete jelentkeztek nála a nehéz légzéses tünetek, miután vasárnap délelőtt a gyülekezeti kórusban énekelt. Clay állapota vasárnap este romlani kezdett, ezért másnap reggel elment a sürgősségire, ahol tüdőgyulladást állapítottak meg nála, majd hazaküldték. Az ezt követő napok alatt még rosszabbul lett, ezért ismét elment az orvoshoz, és végül megállapították, hogy COVID-19 vírussal fertőzött.

Felvették a kórházba, és néhány napig többféle antibiotikummal kezelték. Körülbelül egy hét múlva már aggódtak az orvosok, mivel Clay tüdeje egyre több folyadékkal telt meg, és folyamatosan nehezedett a légzése.

Az orvos elmondta neki, hogy az antibiotikumok alkalmazása után több vizsgálatot is elvégeztek, amelyek kimutatták, hogy még rosszabb lett az állapota, mint amikor bekerült a kórházba. Clay arról tesz bizonyságot a videóban, hogy ekkor az Úr hangja szólt hozzá: „Javul az állapotod. Javul az állapotod.”

Majd így folytatja a beszámolót:

„Talán hajnali 3 lehetett, amikor már lélegezni sem tudtam. Úgy éreztem, mintha egy ember feküdne a mellkasomon, és olyan nehéz, hogy elveszi a lélegzetemet. Tehát már levegőt sem tudtam venni. Majd hirtelen azt éreztem, hogy levegő áramlik a tüdőmbe, és mivel hívő vagyok, tudom, hogy Isten ott volt velem, aki elkezdett levegőt fújni a tüdőmbe, és vettem egy mély lélegzetet.”

Clay azzal folytatja a történetét, hogy az orvos reggel bement megvizsgálni, és ezt mondta neki: „Tegnap volt a legrosszabb állapotban, ma meg ahogy bejövök ide, már szinte semennyi folyadék sincs a tüdejében.”

Majd az orvos feltett neki egy kérdést: „Azt szeretném kérdezni, hogy ön imádkozó ember?” Mire Clay azt felete: „Igen, doktor úr, imádkozom. Egyfolytában imádkozom.” Az orvos erre így reagált: „Azt figyeltem meg a praxisom alatt, hogy amikor az emberek imádkoznak, akkor annak a pozitív energiának a hatására a szervezet elkezdi az öngyógyítást.” Clay utolsó válasza így hangzott: „Nyugodtan hiheti ezt, ha akarja, de én mondom, Isten tegnap este bejött a szobámba, és meggyógyított.”

A FoxNews műsorvezetője egy másik koronavírus-túlélőt is megszólaltatott ugyanabban az élő adásban, akinek más volt a története, de arra hívta fel a figyelmet, hogy Clay-hez hasonlóan ő is társaságban volt, egy buliba ment, mielőtt megbetegedett. Arra kérte a nézőket, amivel Clay Bentley is egyetértett, hogy tanuljanak a hibájukból, és maradjanak otthon.

Kép: Lightworkers

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: