Prófétai Áhítat, 2020. 08. 09.

Prófétai Áhítat
Faith Tabernacle of Kremmling, ft111.com
2021. 12. 17.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS

Áldást árasztok ki, és megtisztelem azokat, akik hűségesen megmaradtak a tisztességes életvitelben, és az igazságban jártak. Ti is megbecsültetek Engem azzal, hogy hűségesek voltatok az Én Igémhez. De akik nem becsültek meg Engem, learatják, amit érdemelnek, hacsak nem fordulnak el a gonosz útjaikról. A szétválasztás elkezdődött. Galata 6:7 Ne tévelyegjetek: Istent nem lehet megcsúfolni. Hiszen amit vet az ember, azt fogja aratni is.

A TROMBITA, BILL BURNS

Azt szeretném, hogy győztes legyél. A győztesek azok, akik végigküzdik magukat minden körülményen — minden helyzeten, ami ellenük lett felállítva. Az a győztes, aki lerombolja a hiábavaló okoskodásokat és vitákat, amelyeket az ellenség hoz ellenük. A győztes az Én ígéreteimben él. Válaszd azt, hogy győztes leszel, és kezdd el a mai napon azzal, hogy megújítod az elmédet az Én igém igazságában!

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS

Amikor nehéz és bonyolult lesz minden, akkor fókuszálj arra, hogy mik az alapvetően fontos dolgok a jóllétedhez. Térj vissza Isten igéjéhez és a Golgota keresztje által megtörtént megváltás erejéhez. Szilárdítsd meg magadat azokban a dolgokban, amelyek tényleg számítanak az örökkévalóság szempontjából. Újra állítsd be az egyszerűség iránti érzéked fókuszát! 1Korinthus 1:18 Mert a keresztről való beszéd bolondság ugyan azoknak, akik elvesznek; de nekünk, akik üdvözülünk, Istennek ereje.

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: