TALÁLTAM EGY MARADÉKOT – Úgy látszik, nincs még lejátszva minden meccs Amerikában

Sean Feucht, Amerika egyik közismert és közkedvelt dicsőítésvezetője írta le legutóbbi gondolatait és élményeit egy nyílt levélben. Ő a kezdeményezője számos dicsőítő összejövetelnek Amerika utcáin, sőt, a tengerparton tartott ébredési összejöveteleknek is, amelyről a magyar sajtóban is olvashattatok.

Az alábbiakban olvashatjátok Sean Feucht Facebook posztját:

Sean Feucht

NYÍLT LEVÉL, NEKTEK:

Néhány hónapja még el akartam menekülni Kaliforniából. Igazából már nagyon közel álltam hozzá, hogy meg is tegyem.

Kimerült és levert voltam a kongresszusi képviselőválasztás kampánya után, és nehéz volt bármi további reményt csiholni erre az államra nézve. Úgy éreztem, már mindent kiadtam magamból, elvesztettem néhány barátomat, új ellenségeket szereztem, mindezt azért, hogy változás történjen a gyermekeim jövője érdekében. Úgy éreztem, hogy kudarcot vallottam.

Ráadásul ki voltam fáradva. A családom is kifáradt. Elszigetelve és magányosnak éreztük magunkat. Aztán beütött a Covid, jöttek a leállások, bezártak a gyülekezetek, és a félelem uralt mindent.

A reményem minden addiginál mélyebbre süllyedt, és elég homályos lett a világosságom. Készen álltam rá, hogy feladjam a reményt.

De akkor … TALÁLTAM EGY MARADÉKOT. A legvalószínűtlenebb helyeken voltak, Kalifornia különböző részein.

Megtöltötték a tengerpartokat, ott voltak a hidakon (és a hidak alatt), városházák előtt, a parkokban és a kényelmetlen városi utcákon. A sajtó kigúnyolta őket, a barátaik félreértették, csak mert egyszerűen Jézust akarták dicsőíteni. De ők csak azért is eljöttek! A szívüket beleadva énekeltek.

De nem csak ők jelentek meg ezeken a helyeken … HANEM ISTEN IS MEGJELENT.

Tömeges megtérések robbantak ki, radikális csodák történtek A SZEMÜNK ELŐTT, bemerítkezésbe fordultak az események & visszatért a REMÉNY.

Az után, ami Los Angelesben történt, a hálától könnyes szemekkel sírtam a hotelszobában, miközben ezeket a képeket nézegettem. Nem bírtam aludni.

Isten valami nagyon komoly munkát végzett el a szívemben az utóbbi hónapokban. Mindezért szeretnék köszönetet mondani NEKTEK.

Köszönöm minden bátor dicsőítőnek, akik az elejétől fogva sorban csatlakoztak hozzánk. Sokan 9 órát autóztak & repülővel utaztak át az országon, hogy dicsőítsenek. A ti áldozatotok teszi ezt a legtisztább dicsőítéssé, amit valaha láttam.

Köszönöm minden nagylelkű adakozónak, akik életben tartottak minket a hitnek ezen a vándorútján. Ti voltatok a mentőövünk!

Köszönöm minden FB Élő nézőjének, megosztójának & KEDVES kommentelőjének … NEKTEK köszönhetően terjedtek el virálisan ezek a történetek!

Köszönöm minden egyes embernek, aki emailben, sms-ben vagy személyes üzenetben írt bátorító szavakat – MINDET ELOLVASTAM!

Arról álmodozok… hogy mi van, ha ez csak a kezdet? Mi van, ha MÉG TÖBB van tartogatva Kalifornia és a nemzetünk számára?

Muszáj tovább égnünk ezzel a ragyogó tűzzel. Az Ő figyelmét már magunkra vontuk.

Viszlát a Kapitólium lépcsőin Sacramentóban szeptember 6-án. Biztosíthatlak titeket – ezt NEM akarnátok kihagyni.

Forrás: Sean Feucht facebook posztja

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: