Eltávolították a Jelenések könyvéről szóló tanítást az Amazon felületéről

Chuck Missler egyik tanítását, amelynek a címe “Íme, egy fekete ló”, az Amazon teljes mértékben eltávolította a Prime Video felületéről, tájékoztatott a Koinonia House egy mai Facebook posztjában.

A Jelenések könyvében olvasható eseményekről szóló videó a YouTube-on még elérhető. Az itt olvasható leírás szerint a tartalma a következő gondolatokkal foglalkozik:

“Az Apokalipszis négy lovasa” közül a harmadik olyan inflációt és éhínséget hoz magával, ami minden korábbinak a mértékét meghaladja.

Mi az infláció igazi oka?

Mik az éhínség igazi okai?

A legtöbb éhínség a kormányok tudatos döntéseinek a következménye…

A Biblia evangéliumi világnézete ellen harcoló médiahatalom részéről ez már a sokadik megmagyarázhatatlan mozzanat. Az “üldözés” tényén mégsem kell meglepődnünk, hiszen a Szentírás egyértelműen figyelmeztet bennünket hogy “mindazok is, akik istenfélően akarnak élni Krisztus Jézusban, üldöztetni fognak” (2Timóthes 3:12).

Chuck Missler 2018-ban hunyt el, óriási szellemi hagyatékot hátrahagyva az utókor számára (munkásságát a Koinonia House weboldalán gondozzák). Ezek közül a Prófétai Naplóban is olvashattatok aktuális bibliai próféciákkal foglalkozó írásait magyar fordításban, a mai kor embere számára is könnyen értelmezhető stílusban.

Forrás: Koinonia House Facebook posztja

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: