Figyeld az új és szokatlan kegyelmeket! – Lana Vawser próféciája

HALLOTTAM, HOGY AZ ÚR AZT MONDJA: “FIGYELD AZ ÚJ ÉS SZOKATLAN KEGYELMEKET!”

Lana Vawser // 2020. 10. 05.

Ahogy az Úrral időztem ma, hallottam, hogy az Úr azt mondja: “FIGYELD AZ ÚJ ÉS SZOKATLAN KEGYELMEKET!”

Azonnal tudtam, hogy az Úr arról beszél, hogy kegyelem és megerősítés áramlik a Szellemének a kenetében és erősítő munkájában, úgy, ahogy még soha nem tapasztaltuk.

Kifejezetten erősen éreztem azt, hogy a Szent Szellem bátorítja a népét, hogy csak azért, mert valami “kényelmetlennek” érződik, az még nem azt jelenti, hogy nem Istentől van. Többféle új módon akar a népe által munkálkodni az Úr ebben az órában. Új ajándékok vannak, új kenetek, új együttműködési módok a Szent Szellemmel ebben az órában, amelybe az Úr meghívja a népét. Lehet, hogy kényelmetlennek és ijesztőnek érződik kilépni az ismeretlenbe, mégis izgalmas lesz, mert úgy fogod megtapasztalni a Szent Szellem erejét és átáramlását az életeden, ahogy még soha nem láttad és nem tapasztaltad.

Az Úr elmondta, hogy több dolog miatt is “szokatlanok” ezek a “szokatlan kegyelmek”:

1. Nem voltál hozzászokva, hogy ilyenekben mozogj.

2. Új szinten ad kreativitást ezekben a feladatokban és projektekben. Másképp néznek ki. A tervrajz is teljesen új. Új szinten történik az úttörőmunka és az építkezés az Úrral – teljesen váratlan, mégis dicsőséges módon.

Ismét éreztem, hogy a Szent Szellem ezt mondja: “Ne ragaszkodj ahhoz, ami félelemből volt vagy ami kényelmes volt, hanem lépj be az új és szokatlan kegyelmekbe, mert ezeken a helyeken a Szellemem soha nem látott munkáit fogod meglátni és robbanásszerű gyümölcstermést.”

AZT HALLOTTAM AZ ÚRTÓL, HOGY “ÚJ MÓDOKON FOGTOK MEGTAPASZTALNI ENGEM”

Az utóbbi néhány héten arról beszélt velem az Úr, hogy új és váratlan módokon fogja megmutatni magát a népének az életében. Azt mutatja az Úr, hogy a legnagyobbak közé tartozó átélések Vele ebben az órában rendkívül váratlan módokon és helyeken fognak történni. Erőteljesen bennem volt a Máté 5:8 “Boldogok a tiszta szívűek, mert ők meglátják az Istent.” Eszembe jutott az egyik legmélyebb átélésem az Úrral, amikor arra hívott engem, hogy legyenek olyan szemeim, hogy Őt keressem MINDENHOL. Úgyhogy Őt keresem mindenhol, ahová csak megyek a napjaim során, és mindig azt keresem, hogy mit cselekszik Ő. Hiszem, hogy ebben az órában az egyik kulcsfontosságú ima pontosan ez. Kérd a Szent Szellemet, hogy adjon olyan szemeket, amelyekkel meglátod Őt a váratlan dolgokban. Hogy Őt keresd MINDENHOL.

Néhány igencsak váratlan módon kapott “küldetés” pillanata jön el, amely ezekbe az új és “szokatlan kegyelmekbe” és feladatokra szól.

Hallottam, hogy az Úr azt mondta: “Dőlj neki a VEZETÉSNEK!” Lesznek olyan pillanataid a nap folyamán, amikor az Ő Szellemének a húzását fogod érezni a szíveden, és váratlanul szokatlan módon fogod érezni és felismerni az Ő jelenlétét, úgyhogy ne maradj le ezekről a pillanatokról! Sáfárkodj jól ezekkel a pillanatokkal úgy, hogy megállsz és nekidőlsz. Mert néhány ilyen pillanat fantasztikus átélések és küldetések pillanata lesz számodra a Szent Szellem által. Hogy milyen “mélysége” lesz ezeknek az átéléseknek az Úrral és az Ő szívével, és annak a bölcsességnek és útmutatásnak, amit ezeken a váratlan módon történő megmutatkozásai során fog adni, azt le sem tudom írni, mert nincsenek rá szavaim. Az Ő szívének és az Ő hangjának egy új mélységét fogod megtalálni, váratlan helyeken. Maradj meggyökerezve és megalapozva Isten Igéjében napi szinten, és keresd Őt mindenhol!

Egy nagyon mély örömöt fogsz találni abban, ahogy új módokon fogod megtapasztalni az Urat. Az az öröm, amit a Szent Szellemmel együtt mozdulva fogsz átélni ezekben az új és szokatlan kegyelmekben, az új megbízatásokban és abban, ahogy Ő munkálkodik rajtad keresztül, az eddigi életed legnagyszerűbb pillanatait hozza majd el, amikor látod, hogy Ő hogyan munkálkodik.

Ahhoz, hogy ezekben az új és szokatlan kegyelmekben tudj járni, mélységes bizalomra, mélységes rátámaszkodásra van szükség, és arra, hogy engedj a Szent Szellemnek. Bízz meg Benne, ahová Ő vezet, még akkor is, ha soha nem képzelted, hogy abba az irányba fogsz menni, amerre Ő vezet most. Bízz Benne, mert az engedelmességed és átadottságod folyamán olyan helyzetbe kerülsz, ahol a Szent Szellem mindeddig látott legnagyobb munkáját fogod megtapasztalni.


Forrás: Lana Vawser Facebook posztja

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: