További bizonyságok a Prófétai Naplóval kapcsolatban

Néhány napja már olvashattátok Kálmán nevű olvasónk levelét, ami egy elég érdekes és részletes bizonyság történetét is magában foglalta.

Most pedig megosztom veletek további négy olvasónk tömörebb, de annál értékesebb üzenetét arról, hogy az Istennel való személyes kapcsolat mellett, hogyan használja az életükben az Úr a Prófétai Naplót (sokaknak még a régi nevén a “Gyuri naplóját”)!


Roland:

Szia! Évek óta olvasom a Naplót. Keresztény családból származok, de voltak vargabetűk az életemben. Rossz, nem Istentől való párkapcsolat idején kezdtem olvasni a Gyuri Naplóját. Ha visszanézek, nagyon nagy támaszt jelentett, és jelent most is. A próféciák beteljesedtek, útmutatók voltak. Ami a legfontosabb, hogy nagyon sokszor összecsengtek a saját magam által kapott igékkel, jelekkel. Egy apró példa: tegnap elém került egy igehirdetés, ahol az elhomályosult látásról is beszélt a pásztor. Amikor az ellenség port és követ dobál ránk. Most olvastam az elmúlt 3 nap próféciáit, és itt a pecsét. Isten elveszi a homályos látást, és tiszta szemeket ad. Ez egy apró bizonyság, de rengeteg volt az elmúlt években. Isten üzenetei szó szerint életben tartottak. Hála Istennek, hogy vagytok.😊❤️


Erzsike:

Szia Gyuri! Én Erzsike vagyok Pándról. Látásból sok éve ismerjük egymást. Nagyon régóta követem a munkásságodat. Sokat hallottalak konferenciákon fordítani, a Gyuri naplóját, most a Prófétai Naplót sok éve követem. 29 éve tértem meg, nagyon nagy utat tettem meg. Szoktam prédikációidat is hallgatni, ezen belül a belvárosi gyüli istentiszteletét is szoktam nézni. Most Pándon van kis gyülink kifejlődőben. Perjesi István segítségével. Hatalmasat alkot az Úr itt Pándon. Fantasztikus dolgok történnek. Nekem a prófétai napló rengeteget jelent. Minden nap olvasom és rajta keresztül Isten vezet, hogy hol tartok, merre haladok, mit rontottam el, mit kell korrigálni. Fantasztikus, hogy mennyire állnak a dolgok az akkori helyzetemre. Konkrét dolgot nem tudok írni, de nagyon nagy várakozással várom, hogy mit mutat Isten ezen keresztül.
Nagyon sok erőt, bölcsességet, kitartást, Isten vezetését, kijelentéseit kívánom Neked. Valamint nagyon jó egészséget Neked és családodnak.


Ferenc:

Szia Gyuri! Néhány éve eddigi életem legnehezebb időszakán mentem keresztül. A prófétai napló a napi horgonyom volt Isten felé. Rendkívül sokat segített abban, hogy a nehézségek ellenére a Krisztusi úton maradjak. Köszönöm Nektek. Ma már másokat erősítek én is.


Veronika:

Kedves Országh György! Köszönöm a hűséges szolgálatodat. Sokat jelent nekem, hogy olvashatom az üzeneteket. Nagyon törekszem a Szent Szellemmel való személyes kapcsolatom építésére és az Ő vezetésében való járásra. Amikor olvasom az üzeneteidet [Bill és Marsha Burns prófétai üzenetei – szerkesztő megjegyzése] minden alkalommal megerősödik bennem, amit az ige olvasás, tanítások hallgatása alatt kapott kijelentések tartalmaznak. Úgy tudom értelmezni, hogy segít az egyensúly optimalizálásában. Mindig megerősödik bennem az a tudat, hogy jó úton járok. Köszönöm Istennek a Te Személyedet és az Ő áldását, vezetését, gondviselését kívánom, hogy azzá tudj válni Akinek Ő elgondolt Téged. Isten áldja meg a családodat, gyülekezetedet! Jézus nevében! Ámen!


Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: