Vegyétek vissza!

Cindy Jacobs

Generals International

Vegyétek vissza!

Nagyon szeretlek bátorítani benneteket. Sokszor, miközben átadom azt, amit a Szent Szellem mondott nekem, az engem is bátorít. Ugye, milyen jó hír ez? Isten mindig több dolgot végez el egyszerre; azok az üzenetek, amiket a próféták prófétálnak, bátorítják a prófétákat is. Én is nemrég beszélgettem így másokkal – átadnak egy intést, és nekik is pontosan arra az üzenetre van szükségük, mivel az üzenet rajtunk keresztül jön át, de nekünk is szólhat.

Ahogy az Urat kerestem, hogy mit akar mondani, az Úr két szót mondott: “Vegyétek vissza!” Vegyétek vissza! És jól tudtam, hogy ez mit jelent.

Ez az év a helyreállítás és a kárpótlás éve. És az Úr azt mutatta, hogy tudatosan a nyomába kell erednünk azoknak a dolgoknak, amiket sátán elrabolt tőlünk. Mik történtek? Olyan helyzet állt elő a családodban, ami olyannak tűnik, mint egy hegy, és nem lehet megváltoztatni? Imádkozás által vedd vissza a családot! Vagy ha anyagiakról van szó a mostani szörnyű nehézségek idején, amin sokan mennek keresztül már egy ideje. És a mostani válság és betegség idején – vedd vissza! Mondd ezt: “Sátán, olyan bevételünk lesz, ami meglett volna, és meg is fogjuk duplázni!”

Úgyhogy azt akarom mondani, hogy ne legyetek passzívak ebben az időszakban, különben veszíteni fogtok. Rá kell állnotok az ígéretekre. Fel kell elevenítenetek az ígéreteket. Ki kell hirdetnetek az ígéreteket. Amikor az ellenség kijön, mint egy sebes folyóvíz, akkor hirdessétek ki: “Ebben a pillanatban Isten zászlót emel az ellenségem ellen.”

Akár peres ügyed van, akár egy lehetetlen helyzetben vagy – ne feledd, hogy a lehetetlen nem szerepel a keresztény szótárban. Vedd vissza! Vedd el, amit a sátán megpróbált elrabolni tőled, és biztos, hogy a győztes oldalon leszel.


Cindy Jacobs szöveges és videó üzenete itt található angol nyelven: Generals International

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: