Ismét két bizonyság

Újra van mit írnom nektek, és nagyon hálás vagyok Istennek, mert mindez arról szól, hogy Ő úgy döntött, hogy használni akarja a Prófétai Naplót az emberek életében. Ezért egyedül csak az Övé a dicsőség! – Gyuri

Ildikó:

Nekem is volt 1-1 napi üzenethez köthető sztorim 😀 vagyis, hogy Isten szólt hozzám 🙂 Pár éve volt, hogy a záróvizsgámra készültem és nagyon rám jött a para és egy napom el is ment a hisztivel. Aznap volt egy olyan poszt, ami úgy kezdődött, hogy Kicsit elbátortalanodtál, de folytasd a programot (a többire nem emlékszem, hogy szólt, a program a napi sok órás céltudatos tanulást jelentette a félelmek ellenére). Folytattam és a diplomámat is átvehettem. Tudtam, hogy Isten szólt hozzám.

Andrea:

Kedves Gyuri! Csak 1 évvel ezelőtt fedeztem fel a Prófétai Naplót de azóta rendszeres olvasója lettem. Nagyon hálás vagyok, amiért itt megismerhettem Lana Vaswer prófétai üzeneteit, igazán közel állnak a szívemhez. Már várom a Burns házaspár bátorításait, a jóhoz könnyű hozzászokni. Többször előfordult, hogy közös baráti imádkozás után szinte ugyanabban a témában kaptunk bátorítást, üzenetet, ami aztán nálad megjelent. Hálás vagyok Istennek a munkádért, kívánok hozzá erőt és kitartást az Úrtól. Nagyon fontos, hogy bátorítsuk egymást.

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: