Amikor Washingtonban egy sátánista vért önt a csapatod arcába, akkor tudod, hogy eljutottál az áttörés pontjára – Új ébredés szélén Amerika

Több mint 35.000-en jelentek meg Washingtonban, az Egyesült Államok fővárosában, a Let Us Worship dicsőítő rendezvénysorozat legutóbbi eseményén.

A Sean Feucht vezetésével “Ébredés vagy bukás!” mottóval hónapok óta folyó vándorrendezvények tömegeket mozgatnak meg, de nem csak a hívőket, hanem az ellenzőiket is. Az országban eddig több mint negyven helyszínen tartott ébredési alkalmakon sorban merítkeznek be a megtérők, miközben Istenhez kiáltanak a nemzetükért, és dicsőítik Jézust.

A média menet közben torz képet próbál festeni róluk, konkrétan a Politico híroldal hozott le egy olyan cikket, ami úgy állítja be a rendezvényt, mintha vírusellenes tüntetésről lenne szó.

“A sajtó nem fogja fel, hogy azért jöttek el több ezren dicsőíteni, mert Isten munkálkodik. Ez nem a Covid miatti tüntetésről szól, hanem arról, hogy Jézust imádjuk”, írja Sean Feucht a Facebook oldalán.

Sean és munkatársai már hozzászoktak az inzultusokhoz az egész országot bejáró dicsőítő szolgálatuk miatt. A liberális vezetésű városokban a hatósági kitiltások, a média torzításai, az Antifa embereinek a próbálkozásai az áram lekapcsolására sorra jelentek meg a beszámolókban, vagy amikor a sátánisták vittek edényekben vért, hogy rájuk öntsék, noha akkor ezt el tudták kerülni.

A legutóbbi rendezvényükön, Washigton fővárosban viszont már másképp alakult egy ugyanilyen helyzet, erről így ír a dicsőítésvezető:

“AMIKOR EGY SÁTÁNISTA EGY NAGY TÁL VÉRT ÖNT A CSAPATOD ARCÁBA, AKKOR TUDOD, HOGY A FŐVÁROSBAN ELJUTOTTÁL AZ ÁTTÖRÉS PONTJÁRA!!!! Ördögök, nem tudjátok elvenni az örömünket!! Több mint 35.000-en jöttek el, hogy kihirdessék Jézus nevét a nemzetünk fővárosa felett!! ISTEN MINDIG GYŐZ!!!!”

#LetUsWorship

Infó és képek forrása: Sean Feucht hivatalos facebook oldala

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: