A SZABADULÁS CSODÁJA ELJÖTT HOZZÁTOK

Lana Vawser 2021. 01. 03.

Lana Vawser / Fotó: Lana Vawser Facebook oldala

HALLOTTAM, AHOGY AZ ÚR EZT MONDJA: “A SZABADULÁS CSODÁJA ELJÖTT HOZZÁTOK”

“Amikor a szabadulásomért kiáltok, az hallható lesz az Ő szent egében. Hatalmas keze által csodák nyilvánulnak meg, az ő megmentő erejével.” (Zsoltárok 20:6 – az angol PTP verzió alapján)

Az Úr azt mutatta, hogy sokan vannak most a Krisztus testében, akik harcokkal szembesülnek, amelyek gyötrelmet, félelmet és rossz előérzetet hoztak az életükbe, és nem tapasztalták meg az áttörést és a szabadulást ezekből.

Láttam őket, akik ebben a harcban vannak, és ezzel a gyötrelemmel néznek szembe, hogy képtelenek előrelépni. A “leragadás”, az “elnyomás” intenzív érzése volt a levegőben, és hogy képtelenek újra lendületet venni. Ez a harc mélységesen hátráltatta az Úrral való bensőséges kapcsolatukat, és a kétségbeesés töltötte meg a szívüket, ahogy felkiáltottak: “Istenem, meg kell szabadítanod engem, már nem bírom tovább. Nem tudom, mit tehetnék még azért, hogy megszabaduljak.”

Ekkor a szabadulás csodájának az erőteljes érzése vett körül. Annyira erős volt az a tudat, hogy a szabadulás nem tud eljönni a saját erődből, nem tud eljönni abból, “amit meg tudsz tenni”, hanem az Úrtól jön, és Jézus nevében.

Majd hallottam, ahogy az Úr ezekről az emberekről ezt mondta: “A szabadulás csodája eljött hozzátok”.

Ezután azt láttam, ahogy az Úr keze behatolt azoknak a szívébe, akik mély küzdelmet élnek át ezzel az elnyomó gyötrelemmel és rossz előérzettel, és az Úr keze olyannak látszott, mint egy sebész keze. Mélyen elhatolt a szívbe, és feltárt egy gyökeret. Amikor közelebbről megnéztem, láttam, hogy ez a FÉLELEM gyökere.

A Szent Szellemet hallottam, ahogy ezt mondta: “Bánjátok meg, hogy a félelemhez alkalmazkodtatok és benne éltetek. Bánjátok meg, hogy a félelmet dédelgettétek magatokban. Bánjátok meg, hogy a félelmen elmélkedtetek.” Megláttam, hogy ezek az emberek egyre jobban sírnak az Úr előtt, ahogy felismerték, hogy a hitüket a félelembe vetették, és nem Isten jóságába és tökéletes szeretetébe és természetébe. A Szent Szellemtől kapott bűnbánat csodálatos volt. Az Úr azért adott kijelentést és leleplezést, hogy megoldást hozzon, hogy gyógyulást és mélységesen átélt szabadulást hozzon.

Ahogy megtörtént ez a megbánás, láttam, amint az Úr a sebészi kezével eltávolítja a félelem gyökerét a szívekből. Isten szeretetének a mélységes tudata töltötte meg ezt az átélést. Hallottam, ahogy a Szent Szellem ezt mondja: “Az ellenség keményen dolgozott azon, hogy egy MASZKKAL ELTAKARJON ENGEM előletek.” Újra és újra azt kezdtem látni, hogy ezeknek az embereknek a félelemmel folytatott harcaiban az ellenség csavaros keze hazugsággal, sunyi módon és ravaszsággal dolgozott azon, hogy egy MASZKKAL ELTAKARJA az Úr jóságának és szeretetének az IGAZI kinyilatkoztatását. Ezek a hazugságok, ezek a harcok, ezek a támadások keményen záporoztak ezekre az emberekre, hogy megakadályozzák az Úr jóságának a kinyilatkoztatását. Az ellenség a sebeik területeit használta, a traumáik és összetört állapotuk pontjait használta, hogy minden lehetséges módon megakadályozza azt, hogy az Úr jóságáról és szeretetéről szóló kinyilatkoztatás még mélyebbre tudjon beözönleni az életükbe. Ezalatt az átélés alatt tudtam, hogy ezek a támadások olyan félelmet okoztak ezeknek az embereknek a szívében, hogy már kételkedni kezdtek Isten jóságában és szeretetében, és összezavarodott a szívükben az, hogy melyik az Isten hangja, és melyik nem az.

Az Úr hatalmas szabadítása eljött ezekhez az emberekhez, ami már most is csodálatos és az is lesz, Isten hatalmas keze által, és nemcsak a hatalmas, csodálatos szabadulás jött el számukra, hanem egy teljesen új időszak, amikor olyan találkozásaik és megtapasztalásaik lesznek Isten szeretetével, hogy ettől még fényesebben és erőteljesebben fognak tűzben égni Jézusért. A félelem gyökere most kerül ki belőletek.

“Gyökeret versz az igazságban, és megerősödsz benne rendíthetetlenül. Távol marad tőled minden pusztítás és romlás, gondolnod sem kell vele. Közeledbe sem jön a rettegés, nem kell félned tőle.” (Ézsaiás 54:14 – EFO)

Barátaim, SZÁMÍTSATOK a szabadulás CSODÁJÁRA! Az Úr megérti azt a mély fájdalmat, amiben benne élsz. Veled volt a mélységes gyötrelemben is, amit átéltél. Az Úr azt mutatta, hogy az ellenség azt csinálta, hogy annyira “kiforgatta” a dolgokat egyes hívőkben olyan “kijelentésekkel”, amik “lehet, hogy Istentől voltak”, amik olyan módon jöttek, hogy akár Istentől jövő figyelmeztetések is “lehettek”, vagy úgy is “lehet” venni azokat, hogy “Isten előre jelezte, hogy mi vár rátok”, de ezeknek a “kijelentéseknek” a GYÜMÖLCSE a gyötrelem volt, hátráltatta a bensőséges kapcsolatot az Úrral, és MÉLYSÉGES félelmet hozott létre. Az ellenség újra és újra eljött hozzátok ezekkel a “kiforgatott kijelentésekkel”, és arra használta ezeket, hogy távol tartson benneteket Isten szívétől.

Hallottam, ahogy az Úr ezt mondja: “Az ellenség annyira ravasz módon forgatta ki a kijelentéseket ebben az órában, hogy sokan olyan “kijelentéseket” tulajdonítottak Nekem, amiket Én nem mondtam. Ezek a “kiforgatott kijelentések” azzal a céllal voltak kiküldve, hogy hátráltassák a bensőséges kapcsolatot közöttem és a népem között, és megakadályozzák, hogy a népem mélyebbre hatoljon a tisztánlátásban és kijelentésben, arról, amit Én beszélek. Eljövök, és hatalmas kezemmel cselekszem, és nemcsak a szabadulás csodáját hozom el, hanem leleplezem ezeket a “kiforgatott kijelentéseket” és HAZUGSÁGOKAT. Eljövök hatalommal, hogy LELEPLEZZEM, hogy hogyan szokott eljönni és próbálkozni az ellenség, hogy olyannak “hangozzon”, mintha Én lennék, a világosság angyalaként, hogy sokakat elnyomásba sodorjon. Egy HATALMAS ORDÍTÁSSAL jövök el, és letöröm ezeket a támadásokat, megszabadítom a népemet, és az Én ORDÍTÁSOM katapultálni fogja őket, egy új nap kezdetébe, amikor TISZTÁN HALLJÁK a hangomat, és KIJELENTÉSÜK lesz a TERMÉSZETEMRŐL és a SZERETETEMRŐL. Ezeknek a gyermekeimnek egy új nap veszi kezdetét, amikor úgy ISMERIK FEL a hangomat, és a hangomnak olyan GYÜMÖLCSÉT tapasztalják, mint még soha ezelőtt. Ez a támadás VÉGET ÉRT, és Én csodálatos módon megszabadítom őket, és újra fellobbantom bennük a szenvedély TÜZÉT és az éhséget, hogy meghallják a hangomat és megismerjenek Engem. Kikényszerítem az ellenségtől, hogy TÖRLESSZEN és VISSZAFIZESSE, amit ellopott ezek által a “kiforgatott kijelentések” által és a félelem és gyötrelem támadásai által, és beviszem a népemet a tisztánlátás legnagyszerűbb napjaiba.”


Forrás: Lana Vawser facebook poszt

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: