Prófétai Áhítat, 2021. 02. 15.

Prófétai Áhítat
Faith Tabernacle of Kremmling, ft111.com
2021. február 15.

MEGFIGYELÉS, MARSHA BURNS

Nemrég egy látomásban láttam valakit, aki egy magas helyen állt, és végignézett az alatta terülő völgyön, hogy meglássa, mi következik. Mindannyian nagyon szeretnénk tudni, mit tartogat a jövő, de csak annyit látunk, amennyit megfigyelünk, akár természetes szinten, akár Szellemben. Általában csak egy bepillantást nyerhetünk abba, ami előttünk áll, mint amikor árulkodó jeleket gyűjtünk, amelyek rávezethetnek bennünket egy bizonyos helyzet igazságtartalmára.

Lukács 17:20-24 Egyszer a farizeusok megkérdezték Jézust, hogy mikor jön majd el Isten Királysága. Így válaszolt: „Isten Királysága bizony eljön, de nem szemmel látható módon. Nem úgy, hogy rámutatnak: »Itt van!«, vagy »Ott van!«, mert Isten Királysága bennetek és közöttetek van.” A tanítványainak pedig ezt mondta: „Eljön majd az idő, amikor szeretnétek látni legalább egyetlen egyet az Emberfiának napjai közül, de nem fogtok látni. Amikor ezt mondják nektek: »Nézd, itt van!«, vagy: »Ott van!«, ne menjetek oda, és ne kövessétek őket!” „Ahogy a villám megvilágítja egyik végétől a másikig az egész égboltot, olyan nyilvánvaló módon jön vissza az Emberfia is azon a napon.”

A megfigyelésünk vagy a vizsgálatunk tehát abból kell, hogy összeálljon, amit az Úr Szelleme által tudunk, és nem abból, amit külsőleg látunk, mert az azt mutatja be, ami van, és nem azt, hogy merre tartunk.

Meg szeretnék osztani néhány dolgot, amit Szellem által láttam és tudok.

Látomások:

 • Emberek, akik egymás mögött egy sorban haladnak egy keskeny sziklaszirten, amely a mostani veszedelmes időkre utal.
 • Egy egér, aki a viharban egy nagy méretű gomba alatt keres menedéket.
 • Valaki egy egykerekűvel megy. Nehéz megtartani az egyensúlyt.
 • Viharfelhők, amelyek gyorsan haladnak át az égen. Ez a vihar nem fog örökké tartani. Ez is elmúlik.
 • Különböző hidak – fahíd egy mély szakadék fölött, fedett híd, vasúti híd stb. Átmeneti szakaszban vagyunk.
 • Egy férfi, aki vizet iszik egy forrásból, amelyről Gedeon jutott eszembe (Bírák 7:7), és éberen figyel, miközben felfrissül a Szent Szellem által.
 • Vízikerék. Hozzáférésünk van az Úr Szellemének az erejéhez, hogy minden szükséges dolgot meg tudjunk tenni.
 • Angyalok szárnyai. Tudatában voltam annak, hogy Isten angyalai itt vannak, hogy segítsenek nekünk.
 • Szurikáták, tágra nyílt szemekkel figyelve. Óvatosnak kell maradnunk, hogy biztonságban legyünk.
 • Különböző létrák. A felmenetel ideje van, hogy szellemi magasságokba jussunk el.
 • Fény egy nagyon hosszú alagút végén.
 • Egy kéz, amely kenőcsöt ken egy sebre, hogy begyógyuljon.

Olyan idők vannak most, amikor nagyszerű lehetőségek tárulnak elénk a szellemi növekedésre és fejlődésre. Amikor megelégszünk azzal, ahol vagyunk, akkor hajlamosak vagyunk ott maradni, de Isten magasabbra hív bennünket. Emellett a körülmények, amelyek el kellett viselnünk, a hitünket és az erőnket igényelték, hogy győzni tudjunk.

Hullámvasúton mentünk, egyszer fent, egyszer lent. Rendkívüli lehetőségek adódtak arra, hogy az erősséget vagy a gyengeséget választjuk, a jót vagy a rosszat, a szeretetet vagy a gyűlöletet, a hitet vagy a hitetlenséget, a növekedést vagy a stagnálást. De őszintén szólva, csak egyetlen valódi választás előtt állunk, hogy a Szellemet vagy a testet választjuk.

Józsué 24:15 “Hogyha pedig rossznak látjátok azt, hogy szolgáljatok az Úrnak: válasszatok magatoknak még ma, akit szolgáljatok; akár azokat az isteneket, akiknek a ti atyáitok szolgáltak, amíg túl voltak a folyóvizen, akár az emoreusok isteneit, akiknek földjén lakoztok: én azonban és az én házamnépe az Urat szolgáljuk.”

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: