Dicsőítő album kiadását tiltotta le a szolgáltató, magyarázat nélkül – ébresztő figyelmeztetés

Sean Feucht, közismert amerikai dicsőítésvezető, az elmúlt egy évet azzal töltötte, hogy USA szerte rengeteg városban tartott a csapatával szabadtéri ébredési dicsőítő összejöveteleket, amelyeken amellett, hogy Jézust dicsőítették, megtérők merítkeztek be, sokan szabadultak meg imaszolgálat által, és nem utolsósorban a helybeli hívők tömegével egy akaraton kiáltottak Istenhez a városért és az országért.

Csodálatos áttörésekről és sorozatos üldöztetésekről is szóltak a hírek (erről is olvashattatok a Prófétai Naplóban annak idején).

Az elhangzott dalokból készített legújabb albumukat már fel is töltötték a megszokott szolgáltatói helyre, de ma reggel egy megdöbbentő emailt kapott Sean. A Facebookon olvasható a legfrissebb posztja, amely egyben egy imakérés is:

🚨KÉRLEK IMÁDKOZZATOK!! AZ AZUSA ALBUMOT LETILTOTTÁK!!!🚨

Tegnap este ünnepelte a csapatunk, hogy a “Let Us Worship AZUSA” album végre fel lett töltve és kiadásra lett időzítve március 3-ra. Ma reggel arra ébredtem, hogy kaptam egy emailt arról, hogy a digitális terjesztő szolgáltatónk (a Tunecore) amelyet több mint 25 albumhoz használtam eddig, BLOKKOLTA és LETILTOTTA az Azusa albumot.

Ilyen még SOHA NEM TÖRTÉNT egyetlen kiadványunk forgalomba hozatala esetében sem! Nem adtak magyarázatot, pedig a fájlokat megfelelő módon töltöttük fel és címkéztük fel!

Csatlakozzatok hozzám ma:

1. Imádkozzunk, hogy Isten lépjen. Az Ő hangját nem tudja elhallgattatni az ellenség!

2. Imádkozzunk bölcsességért, miközben ez ellen az igazságtalanság ellen harcolunk.

3. Nem tudom, meddig lesznek elérhetőek a közösségi média csatornái számunkra és a többi keresztény számára. KÉRLEK, IRATKOZZATOK FEL AZ EMAIL ÉS SMS KÖZÖSSÉGÜNKBE, hogy tartani tudjuk a kapcsolatot (látogassatok el ide: https://www.letusworship.us/)

Nem sokkal később Sean Feucht kitett még egy rövid posztot, amely egyben egy ébresztő figyelmeztetés minden keresztény számára:

Ez a helyzet Amerikában 2021-ben:

Lehet terjeszteni olyan dalokat, amik a nemi erőszakról, gyilkosságról és mindenféle erőszakról szólnak, tele káromkodással, de A JÉZUSNAK SZÓLÓ DICSŐÍTŐ ZENÉT LETILTJÁK?!?

Mikor fog az egyház FELÉBREDNI?!?

Sean Feucht nyíltan vállalja, hogy imádkozni kell a mindenkori elnökért, és kiáll az élet és a szólásszabadság védelme mellett. Az első szabadtéri dicsőítést közvetlenül a George Floyd gyilkosságot követő tüntetések utáni napokban tartották Minneapolisban, hogy a rendbontás és a halál helyett az élet, Isten jelenléte és a megbékélés légköre töltse meg a városokat.

Frissítés:

Tegnap délutánra megfordult a helyzet, a TuneCore meggondolta magát, és engedi az album publikálását.

Sean Feucht ezalatt az idő alatt ügyvédeket és más keresztény előadókat is megkeresett, és estefelé (magyar idő szerint éjfél körül) megosztotta a tapasztalatait egy rövid FB élő videóban.

Elmondta, hogy soha nem látott mértékű félelem alakult ki az emberekben az ilyen esetek hatására, az eltörlés kultúrája miatt. De pont ez az, amivel az ellenség el akar hallgattatni bennünket. Biztos, hogy lesznek még ilyenek, és ez még csak a harc kezdete, de nem szabad feladni, mert Isten csodálatosan munkálkodik ezek által a dalok által. Istennek hálás szívvel köszönte meg a sok-sok imádkozónak, akik egy szívvel odaálltak ezért az ügyért.

Galéria:

Fotók forrása: Sean Feucht facebook oldal

További hivatkozások:

Prófétai Napló cikkek Sen Feucht ébredési rendezvényeiről

Sean Feucht facebook poszt 1

Sean Feucht facebook poszt 2

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő