Lana Vawser: A látás nagyobb, mint gondolnád

HALLOTTAM, HOGY AZ ÚR EZT MONDJA: “A LÁTÁS NAGYOBB, MINT GONDOLNÁD”

Lana Vawser
2021.03.07.

Nemrég meghallottam, ahogy az Úr ezt mondja: “A látás nagyobb, mint gondolnád”, majd megláttam, hogy sokan leírták a naplójukba, hogy “látás”, amiről az Úr beszélt nekik a mostani időre nézve és arra, ami majd jönni fog. Hirtelen megláttam egy erős szelet, ami elkezdett körülöttük fújni, de felismertem, hogy ez egy “ellenszegülő szél”. Az Úr azt mutatta, hogy sokan kaptak nagyobb tisztánlátást és pontosabb meghatározást ahhoz a látáshoz, amit az Úr készített számukra erre az időszakra és az egész életükre, majd hirtelen a semmiből előjött egy “ellenszegülő szél”, ami azért jött, hogy megpróbálja hátráltatni a látást.

Hallottam, ahogy az Úr róluk beszélt, és ezt mondta: “Ez az ellenszegülő szél azért jött, hogy kifogja a szelet a vitorlájukból, mert hamarosan magasabbra fognak szállni Velem, mint amilyen magasan valaha szálltak. A látás hamarosan útnak indul új magasságokba és új utakra, az ellenség pedig azért jött, hogy akadályt gördítsen a szárnyalás helye elé, és sokakat bezárva tartson, lekorlátozva, összezavarodva, és hogy úgy érezzék, mintha a káosz helyén élnének. A látás nagyobb, mint gondolják, igen, a látás SOKKAL nagyobb, mint gondolják, és az ellenség azért jött, hogy kifogja a szelet a vitorlájukból, de Én egy erős második széllel jövök most, amitől magasabbra szállnak, messzebbre látnak, és sokkal mélyebben együttműködnek Velem mindazokban, amiket bennük és általuk cselekszem.”

Az Úr tovább beszélt: “Eljött a SASSZEM FÓKUSZ ideje. Eljött a sasszem látás ideje. Az Úr egy nagyon széleskörű és mély látást hoz, annyira kiterjed a látás most, hogy miközben az Én népem időt tölt a lábaimnál, és teret ad annak, hogy vadul Rám fókuszáljanak, arra hogy Én PONTOSABB MEGHATÁROZÁST hozok a látásra, és hogy az ellenség MEG VAN RÉMÜLVE. A látomás megmozdulása elkezdett nagyobb húzóerőt kifejteni, és az ellenszegülő szél ekkor megindult, hogy megpróbálja kifogni a szelet sok ember vitorlájából, de Én azt mondom, hogy a mozgalmak, amelyek bennük lettek elhelyezve és megszületnek bennük, kirobbanó módon, tiszta látással és áttöréssel fognak előjönni.”

AZOKAT A SZAVAKAT HALLOTTAM, HOGY “ARATÁS, ARATÁS, ARATÁS”

Körülvettek azok a szavak, amiket hallottam, hogy “aratás, aratás, aratás”, és az Úr azt mutatta nekem, hogy a látás, amit sokaknak adott, a konkrét stratégiák a látásban, valamint az Ő bölcsességével és útjaival való együttműködés sokakat vezet az aratás új birodalmába a saját személyes életükben, bevezeti őket azoknak az ígéreteknek a nagyobb mértékű öröklésébe, amiket az Úr mondott nekik, az ellenség pedig nagyon erősen szembeszáll ezzel, de az Úr hűséges, megteszi, amit mondott, és ahogy ezek együttműködnek az Úrtól kapott látással, és nem lesznek hajlandóak tágítani és elhajolni attól, amit Ő mondott, vagy dédelgetni magukban az “ellenszegülő szelet”, akkor egyszerűen megtörik az ellenszegülő szél, és a Szent Szellem második szele erősen fog fújni, hogy még nagyobb felhatalmazást, megerősítést és felfrissülést hozzon elő a szívüknek, miközben FUTNAK az Ő nyilvánvaló hűségének és beteljesült ígéreteinek az aratásába. Az ellenség keményen harcolt sokatok aratásának a kapuinál, de ti győzelmet szereztek a Szent Szellem felhatalmazása által, ahogy vadul fókuszáltok a látásra, amit Tőle kaptatok. Hallottam, ahogy az Úr ezt mondja: “Mint a kutyák a csonttal a szájukban, olyanok legyetek a látással, vadul őrizzétek a látást, vadul védelmezzéstek a látást, vadul fókuszáljatok a látásra, amit Tőlem kaptatok, és ne hallgasssátok és nenézzétek az ellenszegülő szelet, kövessétek azt, amit Én mondtam nektek, ti egy nagy aratásba vonultok át (Énekek éneke 2:11-13)

A LÁTÁSOK AZ ARATÁS HÁLÓI

Az Úr azt mutatta nekem, hogy a Tőle jövő látások, az isteni stratégia és bölcsesség, az aratás hálói. Az Úrtól küldött látásokkal való együttműködés, az ezek mellett való kitartás és az általa mondottaknak való engedelmességben járás által hozta létre az aratás hálóit. Néhány ilyen terület, ahol az ellenség a szembeszegülő széllel támadta a látást, amit az Úr adott nektek, ezek pont azok a területek, ahol a lelkek nagy aratását fogjátok meglátni, ahogy bejönnek a Királyságba, és SOKAN fogják megismerni Jézust. A látás, amit Tőle kaptatok, nemcsak a saját életetekre vonatkozó ígéretek aratásához kapcsolódik, hanem a lelkek aratásához is, akik vejönnek és megismerik Jézust azáltal, amit az Úr veled építtet, és a bizonyságod által.

A LÁTÁS LEGMÉLYEBB KÚTJA

Ez az átélésem az Úrral azzal kezdődött, hogy az Úr azt mondta: “A látás nagyobb, mint amit vártál, vagy mint amit gondolnál.” Nagyobb a megvalósulása terén, nagyobb terveket kapcsolt hozzá és az ahogy Ő véghez fogja vinni, se azt is hallottam az Úrtól, hogy “Még csak a felszínt kapargattad. A látás legmélyebb kútja még előtted áll. Annyi mindent akarok még megmutatni és kijelenteni neked. Ahogy Hozzámnközeledsz a titkos helyen, beviszlek téged az Igém és a szívem mélységeibe, hogy megmutassam a látás mélységeit, amiről beszéltem neked, amelyek mindazon túl vannak, amit eddig láttál. Titkok, kijelentések és a Tőlem kapott látás szintjei vannak, amiket most készülök feltárni. Itt az idő, hogy fókuszáljy és igazán fókuszálj Rám és az Én Igémre, és adj teret annak, hogy valóban Rám figyelj, és legyen több időd és több lehetőséged arra, hogy beszélhessek hozzád, és kijelentéseket adjak, mert Én nem csak az átélés egy “pillanatába” vezetlek, hanem egy olyan helyre viszlek, ahol azt mutatom meg neked, hogy milyen mélyre nyúlik ennek a látásnak a kijelentése. Sokatok számára ez nem csupán egy látás, hanem egy mozgalom, amelyet megszülök, és sok szint és stratégia és bölcsesség van a látásom kidolgozásához az életedben és az életed által, ezért gyere Velem, és figyelj! A sokatoknak adott látás ellen folyó harc heves és meg nem szűnő volt, de az a kút, amelyben most álltok, a látásom legmélyebb kútja, amiben valaha voltatok. Hát merüljetek el benne! Merüljetek mélyre azáltal, ahogy elhelyezkedtek Előttem, figyelő füleket fordítotok felém, áztatjátok magatokat az Igémben, és vadul fókuszáltok Rám és azokra, amiket mondtam. A harc már elkezdett megszakadni, és az Én kijelentésem és látásom GÁTJA kirobban és felbugyog ebben a kútban, igyál jó nagyot belőle, itt, a látásom mély kútjában az átélés mélysége MINDENT MEG FOG VÁLTOZTATNI.”


Forrás: Lana Vawser Ministries

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: