Angyalok szolgálata – Ann Shikuh prófétai üzenete

ANGYALOK SZOLGÁLATA

Ann Shikuh prófétai üzenete
2021.03.09.

Drágám,

A törődésem és szeretetem irántad mélyebb, szélesebb, magasabb és hosszabb, mint ahogy eddig gondoltad vagy fel tudtad fogni az elméddel. Az egyik áldás, amit kiárasztottam rád, az angyalok szolgálata.

Feladattal bíztam meg őket, hogy őrizzenek és vigyázzanak rád minden utadon. Vannak olyan angyalok, akiket azért küldök, hogy üzeneteket adjanak át neked és meggyógyítsanak, másokat azért küldök, hogy megmentsenek a veszélytől és a bajtól. Olyanná teszem őket, mint a szél, máskor meg mint a tűz. Máskor viszont emberi formában érkeznek. Lehet, hogy nem ismered fel, hogy ezek angyali segítők voltak, csak akkor, amikor már elmentek.

Más alkalommal álmokban és látomásokban jönnek hozzád, néha pedig csak érzékeled a jelenlétüket és a tevékenységüket körülötted. Most pedig még ismertebbé és elfogadottabbá teszem az angyali szolgálatot, és olyan normálisnak fogják tekinteni, mint az Én Igémben.

Azt is megtanítom neked, hogy hogyan kell együttműködni velük, és megnyitom a szemeidet, hogy meglásd őket, és megtudd, hogy elküldöm őket, hogy nagyon személyes módon szolgáljanak feléd. Azt cselekszem veled, hogy jobban tudatában leszel az angyali tevékenységnek és szolgálatnak, mint a démoni tevékenységnek és támadásnak, hogy így a hited fel tudjon emelkedni és le tudja győzni a félelem szellemét.

Amikor megtudod, milyen aktívak a Mennyei Seregek folyamatosan a te érdekedben, az nagyon fel fog bátorítani téged. És elfordítom a szemeidet a démoni hadseregekről, amelyek megpróbálnak rád támadni minden oldalról, és ehelyett oda fordítom, hogy lásd a Mennyei Hadsereget, egyik Sereget a másik után, akik minden oldalon körülvesznek, és harcolnak érted.

Nem vagy egyedül. Én veled vagyok, hogy megszabadítsalak.

Nézz fel!

Zsidó levél 1:14
Avagy nem szolgáló szellemek-é mindazok, elküldve szolgálatra azokért, akik öröklik az üdvösséget? [Hát persze, hogy azok!]

Zsidó levél 12:22
Hanem járultatok Sion hegyéhez, és az élő Istennek városához, a mennyei Jeruzsálemhez, és az angyalok ezreihez.

Szerető Apukád,
Isten


Forrás: Ann Shikuh facebook poszt

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: