Boszorkányság támadásának a veszélye az irigység által – leleplező prófétai kijelentés, gyakorlati és szellemi tanácsokkal

Ann Shikuh, 2021.06.27.

A boszorkányság szelleme gyakran olyan emberek vállára ül, akik féltékenységet és irigységet táplálnak irányodban. Ők portálokká válnak, amelyeken keresztül boszorkányság van közvetítve, hogy varázslatokkal támadjon meg téged.

Ha nem vigyázol, hogy megkülönböztesd a körülötted lévő, rád féltékeny embereket, akkor szabadon adsz nekik olyan információkat, amelyeket az ördög felhasználhat ellened. Negatív energiájukat kapuként használja, hogy boszorkánytámadásokat indítson ellened.

Lehet, hogy úgy tesznek, mintha nagyon törődnének veled, vagy kíváncsiak lennének a fejlődésedre, de mindeközben csak információt halásznak minden új, jó dologról, ami az életedben történik. Abban a pillanatban, amikor beleesel a csapdába, és elmondod nekik, a boszorkányság szelleme az irigységen keresztül arra használja őket, hogy megtámadjon téged. Aztán csodálkozol, hogy hirtelen, ami eddig szabadon áramlott, most miért ütközik akadályokba és gátakba, amiket nem is értesz.

Ha nem vagy túl nagyvonalú az információkkal, akkor becserkésznek téged. Megszállottan figyelik majd a közösségi média fiókjaidat, és szimatolni fognak, hogy megtudják, mit csinálsz. Nem azért, mert érdekli őket.

Nem.

Rettegnek attól, hogy látják, ahogy felemelkedsz és fejlődsz. Utálják látni, hogy boldog és áldott vagy. A nyomorúságodból élnek. Ezért remélik, hogy hallják, hogy valami rossz történt veled, hogy úgy tehessenek, mintha nagyon szomorúak lennének, miközben belül nevetnek. 

Heródes szellemében működnek. Amikor a bölcsek felfedték neki, hogy megszületett a zsidók királya, tele volt féltékenységgel. De ezt jól elrejtette.

Úgy tett, mintha érdekelné, hogy segítsen nekik. Úgy tett, mintha csatlakozni akart volna hozzájuk az újszülött Király imádásában. Ezért ravaszul azt mondta nekik, hogy szóljanak neki, ha megtalálják. De ő csak azt tervezte, hogy megöli Jézust.

Ha tudod, hogy féltékeny, irigy emberek vesznek körül, akkor válogatnod kell az információkat, amelyeket átadsz nekik. Legyél óvatos, amikor bejelented, hogy mi történik az életedben. Kerüld őket, amennyire csak lehet.

Az a furcsa, hogy néha azok az emberek, akik irigykednek rád, már a saját jogukon is teljesek és sikeresek. Tulajdonképpen azon tűnődsz, vajon mire lehetnek féltékenyek. A te sikered és fejlődésed semmilyen módon nem befolyásolja az övékét. Mégis folyamatosan negatív energiát sugároznak felétek, mert az irigységük mögött egy démoni erő dolgozik ellenetek.

Ha a Szellemben vagytok, akkor egyszerűen tudjátok, hogy kik ők. Érzékelheted ezt a negatív energiát, amely tőlük jön feléd, még akkor is, ha messze vannak.

Amikor meg akarod nyitni előttük az életedet, egy mély tétovázást fogsz érezni a szívedben. És ha esetleg elköveted azt a hibát, hogy megosztod velük a személyes ügyeidet vagy a szívedet, azonnal megbánást fogsz érezni – egy olyan érzést, hogy “Jaj, ne… nem kellett volna ezt tennem”.

Ha a szemükbe nézel, egy bizonyos tekintetet fogsz észrevenni bennük. Van egy bizonyos tekintet, ami a féltékeny, irigy emberek szemében létezik, és ha a Szellemben vagy, akkor láthatod, amikor rád néznek. Egy gonosz tekintetet.

Álmokon és látomásokon keresztül is észreveheted. Isten az Ő kegyelmében megmutatja neked az ellenség cselszövéseit és a körülötted lévő emberek szívének természetét. És néha még a közeli barátok és családtagok is.

De mivel egyes emberek nagyon jók a színlelésben, lehet, hogy elveted azt, amit a Szellemben érzékelsz, mert azok, akik féltékenyek rád, és akiket az ellened irányuló boszorkánytámadások kapujaként használnak, lehetnek olyan emberek, akik úgy tesznek, mintha nagyon jók lennének hozzád, megdicsérnek, gratulálnak neked, támogatnak, vagy akár fel is hívnak, csak azért, hogy “hogy vagy”. De belül tudják, hogy forronganak a féltékenységtől.

Egy másik jel, ami segíthet megkülönböztetni őket, hogy megszállottan versenyeznek veled. Kárörvendenek a kudarcaidon, rivalizálnak veled, és szeretnek dicsekedni neked az előrehaladásukkal.

Amikor beszélgetsz velük, észre fogod venni, hogy azt akarják, hogy tudd, “mennyivel előtted járnak”. Ez a féltékeny szellem, amely arra törekszik, hogy “kordában tartson téged”. Azt mondja neked, “ne felejtsd el – én messze előtted járok”! Ez nagyon szorosan együttműködik a büszkeséggel, a kérkedéssel és az arroganciával.

Amikor egy féltékeny személy megosztja veled a fejlődését, nem barátként tájékoztat téged, vagy azért, mert te valaki vagy az életében. Abban a reményben tájékoztatnak téged, hogy ettől rosszul fogod érezni magad a saját életeddel kapcsolatban. Hogy az ő sikerük miatt te egy kudarcnak fogod érezni magad.

Ha bekapod a csalit, akkor ott ülsz, és te is megpróbálod bemutatni a “trófeáidat”, hogy mentsd az arcodat, nem tudva, hogy beszippant a féltékenység, és ennek következtében a boszorkányság. Mert mire befejeznétek, hogy megpróbáljátok egymást túlszárnyalni, már portálokká és útvonallá váltok, amelyeken keresztül boszorkányos varázslatok lesznek elindítva egymás ellen.

Utálják, ha azt látják, hogy az emberek támogatnak téged. Gyűlölik, amikor látják, hogy felfelé haladtok. Ezért álmaidban állandóan negatív fényben fogod látni őket.

Hogyan kezeled ezt? Kötözd meg a féltékenység szellemét. Foglalkozz a boszorkányság szellemeivel a szellemi harcban. És bár továbbra is szeretned és áldanod kell ezeket az embereket, legyenek határok a velük való kapcsolatodban. Korlátozd, hogy mit mondasz nekik az életedről. Korlátozd a velük való érintkezést.

Az angyalok azt mondták a bölcseknek, hogy ne menjenek vissza Heródeshez, mert az meg akarja ölni a kis Jézust. És azt mondták Józsefnek és Máriának, hogy meneküljenek a gyermekkel Egyiptomba, hogy biztonságban legyenek.

Tartsd távol az “újszülöttedet” Heródestől! Ne fedd fel azt, amit Isten tesz az életedben, a környezetedben lévő féltékeny embereknek! Ne oszd meg álmaidat, látomásaidat és fejlődésedet akárkivel. Megvan az ideje a rejtőzködésnek, és megvan az ideje annak, hogy felfedd magad.

Légy bölcs!

És amikor dicsekednek neked vagy a környezetedben azzal, hogy milyen jól mennek a dolgaik, hogy rosszul érezd magad a bőrödben, ne törődj velük. Ne kapd be a csalit, és ne legyél te is féltékeny!


Forrás: Ann Shikuh Facebook poszt

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: