Elrendelt idő – Bill Burns, 2021. 09. 05.

ELRENDELT IDŐ – BILL BURNS
Faith Tabernacle of Kremmling, ft111.com
2021. 09. 05.

A Kürtzengés Ünnepe egy új időszak kezdete, és egy elrendelt időpont. A végidőkben élünk.

Jóel 2:1-2 Fújjátok meg a kürtöt a Sionon, fújjatok riadót szent hegyemen! Reszkessen az ország minden lakosa, mert jön az Úr napja, bizony, közel van már! Sötétség és ború napja az, felhő és homály napja, mint a hegyekre terülő szürkület. Jön egy nagy és hatalmas nép, hozzá hasonló nem volt még soha, és ezután sem lesz többé, míg csak emberek élnek.

Egy nép jön, nagy és hatalmas nép, mert Isten éppen erre az időre jelentette ki a rendeltetésüket.

Az Egyház most a Döntés Völgyében van:

Jóel 3:14 Tömegek, tömegek a Döntés Völgyében! Közel van az Örökkévaló napja a Döntés Völgyében!

Isten rendjébe vagyunk most bevezetve, és ez az Ő szava hozzánk: Az isteni rend lesz a Szellemem jelenlegi munkája. Most történik a rend létrehozása, a rendeltetések kinyilatkoztatása és az új időszak elindulása.

Az Úr ezt mondja: Látom, ahogy vacillálsz, mert nem tudod, mit tegyél. Még ma tegyél pontot az ügy végére, hozz egy döntést egyszer és mindenkorra. Vajon nem voltam veled azokban az időkben, amikor a változás rendet teremtett? Én voltam az, aki létrehoztam azokat a körülményeket, amelyek változást követeltek, és amelyeknek az isteni rend lett a következménye. Nyugodjon meg a hited abban a bizonyosságban, hogy semmi sem kerüli el a figyelmemet, és amikor segítségért kiáltasz, Én ott vagyok, hogy bölcsességet és útmutatást adjak. Legyél erős és megingathatatlan.

Jeremiás 33:3 Kiálts hozzám, és válaszolok, hatalmas és megfoghatatlan dolgokat jelentek ki neked, amelyekről nem tudhatsz!

A Rálátás Órája:

Kelj fel, és találkozz a rendeltetéseddel! Emelkedj fel az értelem új helyére! Gyere most, hogy megújulj és felpezsdülj a Szellemem munkálkodása által! Nyisd meg a szívedet és az értelmed szemeit, hogy megértsd azt, amit cselekszem, és ne tántorítsanak el az ellenség hazugságai. A rálátás órája van, és annak az ideje, amikor kijelentek olyan dolgokat, amiket eddig nem értettél. Az Én szavam igazsága diadalmaskodni fog, és a Szellemem vezetése azon az ösvényen fog járatni téged, amit számodra elrendeltem.

A rálátás az a képesség, amikor igazságban tudjuk nézni a dolgokat. Ez a megfelelő nézőpont, amikor Isten szavának az igazságára reagálsz, és nem az ellenség hazugságaira.

1 János 4:6 Mi Istenből valók vagyunk, az hallgat ránk, aki Istent ismeri, aki Istent nem ismeri, nem hallgat ránk. Erről ismerjük meg az igazság szellemét és a tévelyítés szellemét.

János 8:32 Megismeritek az igazságot, és az igazság megszabadít titeket.

Ápold a megfelelő rálátást, hogy az Igazság Szelleme tudjon vezetni téged.

A Gyógyulás Időszaka:

Az Úr be fogja gyógyítani a szellemi sebeket, a lélek emlékeit és érzelmeit, valamint a testet, hogy éppé és erőssé tegyen. Ez Isten akarata az Ő népe számára!

Zsoltárok 103:1-4 Áldjad én lelkem az Urat, és egész bensőm az Ő szent nevét. Áldjad én lelkem az Urat, és el ne feledkezzél semmi jótéteményéről. Aki megbocsátja minden bűnödet, meggyógyítja minden betegségedet. Aki megváltja életedet a pusztulástól; kegyelemmel és irgalmassággal koronáz meg téged.

Kerülj összhangba az isteni renddel ebben az időszakban, és nem fogsz csalódni.


Forrás: APPOINTED TIME by BILL BURNS – https://ft111.com/appointedtime.htm

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: